Farvekort

Få tilsendt et farvekort med posten

Det kan være svært at vælge den rigtige farve – især hvis man skal vælge uden farvekort og på en computerskærm. Der kan nemlig være stor forskel på, hvordan farver ser ud på en skærm, i forhold til virkeligheden. Derfor anbefaler vi altid, at du bestiller et af vores farvekort. Det giver dig langt større sikkerhed for, at du vælger den rigtige farve fra start.

Hos Malerlager.dk kan du vælge mellem tre forskellige typer farvekort: Et farvekort maling til interiør, et farvekort til facade og et farvekort til træbeskyttelse. Alle tre farvekort omfatter alle de populære og trendy farver, der er oppe i tiden lige nu. Det eneste du skal gøre, for at få et af vores gratis farvekort, er at bestille det online. Så får du det med posten allerede dagen efter.

Fordelen ved et farvekort

Fordelen ved at arbejde med et farvekort er ikke alene, at du får en langt mere præcis farvebestemmelse. Farvekortet giver dig tillige en masse inspiration i form af farvemuligheder, du måske ikke i første omgang havde overvejet. På den måde får du ikke blot en større sikkerhed for at få den rette farve – farvekortet giver dig også valgmuligheder, du måske ikke vidste eksisterede.