Black Friday

Black Friday den 23. november 2018! 

- Og resten af weekenden får du også billig maling hos Malerlager.dk 

Så skriv datoen i kalenderen. Klokken 16.00 den 22. november 2018 tyvstarter Black Friday hos Malerlager.dk og vi har god og billig maling fra Beck og Jørgensen hele weekenden efter Black Friday. Så søger du du god og billig maling til Black Friday, så kig ind på Malerlager.dk!

 

 Viser 1 til 4 af 4 (1 sider)

Hvad er Black Friday? 

Black Friday er egentlig en amerikansk tradition der betegner dagen efter Thanksgiving. Dagen betragtes som den dag hvor julehandlen for alvor går i gang. Dagen er egentlig ikke oprindeligt en fridag i USA, men mange ikke detailhandels ansatte har fri, dag mange skoler og institutioner vælger at holde fri både på Thanksgiving og dagen efter, altså på Black Friday. Butikkerne i USA åbner meget tidligt på Black Friday, og Black Friday har siden 2005 været den mest travle shopping dag i USA. 

Black Friday navnet stammer oprindeligt fra storbyen Philadelphia tilbage i 1960erne, hvor det blev brugt til at beskrive den voldsomme trafik der ramte gaderne efter Thanksgiving. Detail branchen tog senere udtrykket til sig, og kom med en alternativ forklaring af det. Nemlig at de ingen penge tjente fra januar til november og at Black Friday dermed var en markering af det vendepunkt, hvor de igen begyndte at tjene penge. 

Black Friday i Danmark 

Black Friday blev i Danmark første gang afholdt på nogle webshops. Det blev fulgt op året efter af flere detailbutikker, og i 2015 gjorde den amerikanske tradition for alvor sit indtog i Danmark, da man her oplevede den hidtil største omsætning gennem dankort på en enkeltstående dag. 

Malerlager.dk var også med på Black Friday bølgen i 2016 med billig maling og gode tilbud. Malerlager.dk er igen i år med på Black Friday, og igen i år vil du her på siden kunne handle billig maling fra Beck og Jørgensen. Maling fra Beck og Jørgensen er kvalitetsmaling som de professionelle malere også benytter. Så skal du have kvalitet til små penge, skal du besøge Malerlager.dk til Black Friday, hvor vi sælger forskellige produkter af maling meget billigt. Vi ses til Black Friday på Malerlager.dk!