Afrensning af gamle vægge

Afrensning af gamle vægge

At rense gammelt tapet eller maling af en eller flere vægge kan være et krævende arbejde. Vi guider dig i forhold til brug af værktøj, samt hvilke metoder, du kan gøre brug af, når du skal i gang med arbejdet.

Der er en mulighed, hvor man kan ridse væggene over med en maskine, der kaldes en "Papertiger". Den består af tre hjul med pigge på, som så sørger for, at man laver et lille hul ind igennem det første lag maling.

Derefter blandes tapetopbløder med vand i en spand, hvorefter det smøres på væggene med en anstryger 160 x 60 mm til loft/vægge op til 2-3 gange, hvorefter det skal stå og trække.

Herefter bruges en sandspartel 15 cm til at skrabe det løse tapet af væggene.

Denne behandling gentages, indtil der ikke er mere vægbeklædning tilbage på væggene.

Derefter opsamles alt det nedrevet tapet og puttes i en sort affaldssæk.

 

Produkter relateret til denne artikel

Tilbud
Tapetopbløder 1 L.

Tapetopbløder 1 L.

99,00kr 79,20kr

Tilbud
 Spekter Sandspartel

Spekter Sandspartel

89,00kr 71,20kr

Tilbud
Spekter PRO anstryger 60 x 160 mm.

Spekter PRO anstryger 60 x 160 mm.

399,00kr 319,20kr

Relaterede artikler

Forarbejde på gamle vægge, der er afrensede
Forarbejde på gamle vægge, der er afrensede   Når dine vægge er afrensede, starter forarbejdet på disse. Nedenfor har vi lavet en trin-for-trin guide, så du nemt kan komme i gang. 1. Man starter med at dække gulvet med afdækningspap 135 gr 1 x 30 m, som fastgøres i kanterne med afdækningstape 50 mm x 50 m. Efter at væggene er afrensede, tjekker man væggene efter for eventuelle søm, skruer og rawplugs. Derefter tjekker man væggene efter for store og små huller. 2. Såfrem..
Gamle vægge, som skal beklædes med tapet
Gamle vægge, som skal beklædes med tapet Trin-for-trin guide til opsætning af tapet på afrensede vægge.   1. Efter at væggene er renset af for eventuelt gammelt tapet m.m., dækker man gulvet med afdækningspap 135 gr 1 x 30 m, som fastgøres i kanterne med afdækningstape 50 mm x 50 m. Derefter sætter man armeringstape selvklæb 50 x 90 mm i alle samlinger, vandret og lodret, medmindre der ikke er armeringstape i samlingerne på forhånd. 2. Herefter påføres en gang Polyfilla..
Opsætning af filt eller væv
Står du og skal beklæde dine vægge med filt eller væv, og er du i tvivl om hvilken slags du skal vælge? Så læs vores guide, hvor vi gennemgår fordelene og ulemperne ved filt og væv samt hvordan du bedst muligt sætter det op.  Skal man vælge filt eller væv? Ønsker du flotte, glatte vægge og lofter, er filttapet den bedste løsning. Filt - også kendt som glasfilt - er en tynd filt af glas, som skaber en ensartet overflade samtidig med, at den holder sammen på underlaget og hi..