Gamle Vægge - Afrensning af gamle vægge

Afrensning af gamle vægge

Der er en mulighed, hvor man kan ridse væggene over med en maskine, der kaldes Papertiger. Den består af tre hjul med pigge på, som sørger for, at man laver et lille hul ind igennem det første lag maling.

Derefter blandes Tapetopbløder med vand i en spand, hvorefter det smøres på væggene med en Halvanstryger grå 120 x 40 mm til loft/vægge op til 2-3 gange, hvorefter det skal stå og trække.

Derefter bruges en Sandspartel 15 cm til at skrabe det løse tapet af væggene.

Denne behandling gentages, indtil der ikke er mere vægbeklædning tilbage på væggene.

Derefter opsamles alt det nedrevet tapet, og puttes i en sort affaldssæk.

Relaterede artikler

Gamle Vægge - Forarbejde på gamle vægge, der er afrensede
Forarbejde på gamle vægge, der er afrensede Man starter med at dække gulvet med Afdækningspap 135 gr 1 x 30 m, som fastgøres i kanterne med Afdækningstape 50 mm x 50 m. Efter at væggene er afrensede, tjekker man væggene efter for eventuelle søm, skruer og rawplugs. Derefter tjekker man væggene efter for store og små huller, som man fylder med Becker filler, som er pulver, der skal blandes med vand og røres rundt, til det er en masse. Man kan regulere tykkelsen af massen ved at tilsætte meget eller lidt pulver. ..
Gamle Vægge - Gamle vægge, som skal beklædes med tapet
Gamle vægge, som skal beklædes med tapet Efter at væggene er renset af for eventuelt gammelt tapet m.m., dækker man gulvet med Afdækningspap 135 gr 1 x 30 m, som fastgøres i kanterne med Afdækningstape 50 mm x 50 m. Derefter sætter man Maleremse selvklæb 50 x 90 mm i alle samlinger, vandret og lodret, medmindre der ikke er maleremser i samlingerne på forhånd. Så påføres en gang Becker filler, der er velegnet til store og små huller. Det er et pulver, der skal blandes med vand og røres rundt, ..
Gamle vægge - Gamle vægge, som skal beklædes med væv/filt
Gamle vægge, som skal beklædes med væv/filt Efter at væggene er renset af for eventuelt gammelt tapet m.m., dækker man gulvet med Afdækningspap 135 gr 1 x 30 m, som fastgøres i kanterne med Afdækningstape 50 mm x 50 m. Derefter sætter man Maleremse selvklæb 50 x 90 mm i alle samlinger, vandret og lodret, medmindre der ikke er maleremser i samlingerne på forhånd. Så påføres en gang Becker filler, der er velegnet til store og små huller. Det er et pulver, der skal blandes med vand og røre..