Forarbejde på nypudsede vægge

 

 
 

 

  1. Før man går i gang med at male, skal væggen behandles med en grunder (Acryl grunder mikrodispers), for at malingen binder på væggen.

    Man bør fortynde sin grunder med vand, i fordelingen 5 liter grunder til 1 liter vand.

    Dette er for, at væggen ikke kommer til at skinne, hvorved man opnår en næsten glaslignende overflade, som ikke er ønskelig ved påbegyndelse af malerarbejdet.

  2. Grunderen påføres en enkelt gang, og herefter skal væggen tørre i 4-6 timer, før malingen kan påføres.

  3. Man starter med at dække gulvet med afdækningspap 135 gr 1 x 30 m, som fastgøres i kanterne med afdækningstape 50 mm x 50 m.

    Malerlager anbefaler, at du benytter Acryl grunder mikrodispers, som påføres med en stor pensel, gerne en anstryger på 160 x 60 mm + rullespand.


 

Produkter relateret til denne artikel

Afdækningspap 135 gr 1 x 30 m.

Afdækningspap 135 gr 1 x 30 m.

64,00kr

Kvalitets Afdækningstape 50 m.

Kvalitets Afdækningstape 50 m.

15,00kr

B&J Mikrodispers 716 Acrylgrunder Blå

B&J Mikrodispers 716 Acrylgrunder Blå

79,00kr

Rullespand 12 L.

Rullespand 12 L.

54,00kr

Spekter PRO anstryger 60 x 160 mm.

Spekter PRO anstryger 60 x 160 mm.

399,00kr

Relaterede artikler

Forarbejde på nye gipsvægge
  Forarbejde på en ny gipsvæg       Du skal bruge følgende:    Afdækningspap afdækningstape Armeringstape Let-grov sandspartel Sandpapir Vægsliber Skaft forlænger Støvkost Acryl grunder mikrodispers Anstryger     Gipsvægge er gode at bruge til at lave nye skillevægge, der senere hen kan rives ned uden det store besvær. Det er dog vigtigt at give den nye væg en korrekt førbehandling, når den er sat op, inden der kan tapetseres og m..
Hvad betyder Glans?
  Hvad betyder Glans?   Er du i tvivl om hvilken glans du skal vælge? Nedenfor giver vi en vejlednig til hvor mange procent lak, du skal bruge i hvilke rum.    Indholdsfortegnelse:  Hvad betyder glans?  Hvilken glans skal man bruge hvor?      "Hvad betyder glans?" Glans fortæller, hvor mange procent lak, der er i en vægmaling, loftmaling el. lak.   Det vil sige, at en glans 5 vægmaling, er der 5 % lak i, og den er derfor det man kalder mat.   Jo højere man kommer op i gl..