Vægge med nyt opsat væv/filt, som skal males

 

I følgende afsnit har vi udarbejdet en nem trin-for-trin guide til dig, der skal male vægge med nyopsat væv eller filt. Du kan læse hvordan du beklæder nye gipsvægge med væv eller filt her.

 
 

 

  1. Man starter med at dække gulvet med afdækningspap 135 gr 1 x 30 m. Fastgør i kanterne med afdækningstape 50 mm x 50 m.

  2. Derefter giver man det en gang filt- og vævfylder, som man påfører med en malerrulle 25 cm og eventuelt med et forlængerskaft, da det letter ens arbejde og skåner ryggen. I hjørnerne påføres det med en ovalpensel 35 mm og eventuelt en malerrulle 10 cm.

  3. Tjek derefter væggene efter for eventuelle revner i hjørner og andre samlingspunkter, som fuges med Acryl fugemasse hvid 300 ml og en fugepistol.

  4. Når du har sikret dig, at der ikke er revner, males der 2 gange. Malingen påføres med det samme værktøj som til første påføring. For at gøre arbejdet nemmere og for at skåne ryggen anbefaler Malerlager altid, at man bruger et forlængerskaft.

 

 
 
 
 

Produkter relateret til denne artikel

Afdækningspap 130 g - 1 X 30 m

Afdækningspap 130 g - 1 X 30 m

109,00kr

Teleskopskaft med Kliklås - Fra Spekter

Teleskopskaft med Kliklås - Fra Spekter

249,00kr

Kombi 5 - Filt- og Vævfylder 10 L - Fra Beck & Jørgensen

Kombi 5 - Filt- og Vævfylder 10 L - Fra Beck & Jørgensen

629,00kr

Tilbud
Pro Rullesæt - Malerrullesæt 25 cm - Fra Spekter

Pro Rullesæt - Malerrullesæt 25 cm - Fra Spekter

287,00kr 229,00kr

Relaterede artikler

Nye gipsvægge, som skal beklædes med væv/filt

 

 

Her finder du en guide omkring fremgangsmåden til nye gipsvægge, som skal beklædes med væv/filt. I denne trin-for-trin guide, har vi gjort det nemt og overskueligt, hvordan du gør arbejdet rigtigt og dermed får et flot resultat.

Maling af nypudsede vægge

 

Står du og skal male nypudsede vægge? Her er et blogindlæg, hvor vi hjælper dig med fremgangsmåden og anbefaler værktøj. Fremgangsmåden er den samme, uanset hvilket rum du skal male. Du bør dog være opmærksom på valget af maling i de forskellige rum.

Hvad betyder glans?

 

 

Glans fortæller, hvor mange procent lak, der er i en vægmaling, loftmaling eller lak. Er du i tvivl om hvilken glans du skal vælge? Her giver vi en vejledning til hvor mange procent lak, du skal bruge i hvilke rum.