Nye Vægge - Vægge med nyt væv/filt som skal males

Vægge med nyt opsat væv/filt, som skal males – i entré

Man starter med at dække gulvet med Afdækningspap 135 gr 1 x 30 m, som fastgøres i kanterne med Afdækningstape 50 mm x 50 m.

Derefter giver man det en gang filt og vævfylder gl 7, som man påfører med en Valse pronel stick 18 cm + Skaft 18 cm stick og et forlængerskaft 1 m + rullespand, da det letter ens arbejde og skåner ryggen. I hjørnerne påføres det med en Oval pensel 35 mm, en stikpensel med knæk 35mm og en Valse girpaint 10 cm stick + Skaft 10 cm stick til at komme ind og male evt. ved lysninger og bag ved radiatorer.

Tjek derefter væggene efter for eventuelle revner i hjørner og andre samlingspunkter, som fuges med Acryl fugemasse hvid 300 ml + Fugepistol skelet.

Derefter skal der males 2 gange. Malerlager anbefaler til entréen en robust maling Satin acryl glans 25 vægmaling i en lys og venlig farve. Malingen påføres med det samme værktøj som til første påføring.

For at gøre arbejdet nemmere og for at skåne ryggen anbefaler Malerlager altid, at man bruger et forlængerskaft på 1 m eller længere.