Vægge med nyt opsat væv/filt, som skal males

 

I følgende afsnit har vi udarbejdet en nem trin-for-trin guide til dig, der skal male vægge med nyopsat væv eller filt.

 
 

 

  1. Man starter med at dække gulvet med afdækningspap 135 gr 1 x 30 m. Fastgør i kanterne med afdækningstape 50 mm x 50 m.

  2. Derefter giver man det en gang filt- og vævfylder, som man påfører med en malerrulle 25 cm og eventuelt med et forlængerskaft 1 m, da det letter ens arbejde og skåner ryggen. I hjørnerne påføres det med en ovalpensel 35 mm og eventuelt en malerrulle 11 cm.

  3. Tjek derefter væggene efter for eventuelle revner i hjørner og andre samlingspunkter, som fuges med Acryl fugemasse hvid 300 ml + fugepistol skelet.

  4. Når du har sikret dig, at der ikke er revner, males der 2 gange. Malingen påføres med det samme værktøj som til første påføring. For at gøre arbejdet nemmere og for at skåne ryggen anbefaler Malerlager altid, at man bruger et forlængerskaft på 1 m eller længere.

 

 

Produkter relateret til denne artikel

Afdækningspap 135 gr 1 x 30 m.

Afdækningspap 135 gr 1 x 30 m.

64,00kr

Spekter Teleskopskaft med kliklås

Spekter Teleskopskaft med kliklås

159,00kr

B&J 722 Kombi 5 Filt-/vævfylder 10L Hvid

B&J 722 Kombi 5 Filt-/vævfylder 10L Hvid

469,00kr

Spekter PRO Rullesæt 25 cm.

Spekter PRO Rullesæt 25 cm.

199,00kr

Spekter PRO syntetisk ovalpensel 35 mm.

Spekter PRO syntetisk ovalpensel 35 mm.

129,00kr

Relaterede artikler

Nye gipsvægge, som skal beklædes med væv/filt
  Nye gipsvægge, som skal beklædes med væv/filt     Du skal bruge følgende:  Afdækningspap Afdækningstape Armeringstape Polyfilla pulverspartelmasse Gipskop Gummi Let-grov sandspartel Spekter sandspartel Sandpapir Vægsliber Skaftforlænger Støvkost Acryl grunder mikrodispers Anstryger Vævspartel Hobbykniv       Gipsvægge er gode at bruge til at lave nye skillevægge, der senere hen kan rives ned uden det store besvær. Det er dog vigtigt at ..
Maling af nypudsede vægge
  Maling af nypudsede vægge    Står du og skal male nogle nypudsede vægge? Her er et blogindlæg, hvor vi hjælper dig med fremgangsmåden og hvilket værktøj vi anbefaler. I dette blogindlæg tager vi udgangspunkt i en entré med nypudsede vægge, som skal males. Fremgangsmåden er i bund og grund den samme, uanset hvilket rum du skal male. Dog skal du være opmærksom på, hvilken maling du skal vælge. Læs vores guide til hvilken maling du skal bruge i dine forskellige rum ..
Hvad betyder Glans?
  Hvad betyder Glans?   Er du i tvivl om hvilken glans du skal vælge? Nedenfor giver vi en vejlednig til hvor mange procent lak, du skal bruge i hvilke rum.    Indholdsfortegnelse:  Hvad betyder glans?  Hvilken glans skal man bruge hvor?      "Hvad betyder glans?" Glans fortæller, hvor mange procent lak, der er i en vægmaling, loftmaling el. lak.   Det vil sige, at en glans 5 vægmaling, er der 5 % lak i, og den er derfor det man kalder mat.   Jo højere man kommer op i gl..