Maling til din entre

Når man skal male sin entre, anbefaler vi, at man som minimum maler væggene med en B&J glans 7, da denne maling er lettere vaskbar.
Såfremt man har en entre der tit er udsat for fugt og snavs, fra fx børns våde overtøj, anbefaler vi at man benytter en B&J glans 10 eller 25. Denne maling har en rigtig slidstærk overflade og er yderst vaskbar.
Skal du male panelerne i din entre, kan du finde en maling der egner sig her.


  • Hvilken glans ønsker du?
    Højere glans giver slidstyrke og mere blankhed.

Viser 1 til 7 af 7 (1 sider)

Hvor meget maling skal jeg bruge?

Klik her og beregn den forventede mængde maling her

Bestil inden kl. 13.30 og få leveret næste hverdag eller afhent i butikken i Aarhus i dag

Hvilken maling skal man bruge i sin entre? 

Når man skal male sin entre er der en række praktiske ting man bør tage stilling til. Det er nemt at finde inspiration på nettet til indretnings muligheder, valg af farver og så videre, men man bør også tage stilling til hvilken glans man skal vælge, da det har indflydelse på hvor meget væggen kan holde til i hverdagen. 
Hvis entreen er husets mest benyttede indgang, anbefaler vi at man som minimum bruger en glans 7.

 

Glans og maling i entreen

Helt overordnet er det sådan, at jo højere glans man vælger, jo nemmere er væggene at rengøre, fordi højere glans er mere slidstærkt. Derfor bør man også gøre sig overvejelser omkring hvor meget snavs og fugt væggene i entreen skal kunne holde til. Har man eksempelvis børn der hver dag kommer hjem med beskidt eller fugtigt overtøj, bør man overveje om ikke man skal vælge en højere glans i sin entre. En glans 10 eller en glans 25 er et fornuftigt valg, hvis man har meget fugtigt overtøj til at hænge op af sine vægge hver eneste dag. 

Ofte er entreen det rum i ens hjem, hvor man har størst tendens til at sætte sine hænder på væggene, og også det kan være et argument for, at man bør vælge en højere glans maling til entreen. 

 

Er din entre og dit bryggers samme rum? 

I mange hjem er det sådan, at entre og bryggers er et og samme rum. I sådan et rum har man ofte en vask, og derfor er der også risiko for våde eller fugtige vægge. Er væggene generelt udsat for vand eller fugt, kan det være en god ide at vælge en glans 10 eller en glans 25

 

Stadig i tvivl om hvilken maling du skal bruge i din entre?

Hvis du stadig er i tvivl om hvilken maling du skal bruge i din entre, eller har du en meget konkret problemstilling, så er du altid meget velkommen til at kontakte os. 
Du kan enten kontakte os her siden, på vores chat. Du kan også ringe direkte til os på telefon: 86 16 73 00. Du kan også køre en tur forbi Malerlager og Tapethuset på Katrinebjergvej 93A, Aarhus N.