Vælg den rigtige behandling til dine havemøbler

I denne kategori finder du alt det du skal bruge til dine havemøbler af træ. Vi har både halvdækkende, heldækkende og transparent træbeskyttelse. Derudover forhandler vi selvfølgelig også maling til dine havemøbler af træ. For hvert produkt har vi lavet en kort tekst, så du nemt kan finde lige præcis det produkt du skal bruge til dine havemøbler. Er du stadig i tvivl, er du meget velkommen til at kontakte os. Det kan du enten gøre ved at skrive direkte på vores chat her på siden, eller ringe til os på telefon: 86 16 73 00


  • Ønsker du Vandbaseret eller Oliebaseret ?

Viser 1 til 7 af 7 (1 sider)

Hvor meget maling skal jeg bruge?

Klik her og beregn den forventede mængde maling her

Bestil inden kl. 13.30 og få leveret næste hverdag eller afhent i butikken i Aarhus i dag

Hvordan skal man behandle sine havemøbler?

Træværk der står udenfor vil altid blive slidt og misfarvet at kigge på med tiden. Havemøbler som står udenfor en stor del af året, eller måske i nogle tilfælde hele året, er ekstremt påvirkede af vejret, da solens stråler og fugt fra fx regn og dug slider hårdt på træværket. De mange vandrette flader på havemøbler gør specielt havemøblerne udsatte for solens stråler, og havemøblerne kan derfor hurtigt blive triste at kigge på, hvis man ikke behandler dem med olie eller maling. Udover at dine havemøbler holder længere, er velgholdt træværk også bare pænere at kigge på! Der er altså mange gode argumenter for at behandle dine havemøbler.
Hvis du blot ønsker at give dine havemøbler olie, anbefaler vi Beck og Jørgensens 552 træolie. Vil du gerne male dine havemøbler, anbefaler vi Beck og Jørgensens 755 træbeskyttelse.  

 

Sådan olierer eller maler du dine havemøbler

 

Uanset om du vælger at give dine havemøbler en olie eller noget maling, anbefaler vi, at du behandler dine havemøbler mindst en gang om året. En god behandling af dine havemøbler består af tre trin:

 

-       Det er vigtigt at du starter med at gøre dine havemøbler helt rene. Er der alger eller svamp på dine havemøbler, skal du starte med at bruge B&J 126 Micronil til at fjerne disse. Efterfølgende gør du dine havemøbler rene med en god grundrengøring der fjerner fedtstoffer, olie m.m. Husk altid at gøre havemøblerne rene i rent vand til sidst. En grundrengøring opløser blot skidt fra overfladen!

 

-       Når dine havemøbler er blevet tørre, skal de slibes med en god sandpapir. Du kan med fordel slibe dine havemøbler to gange. Først med en lidt grovere sandpapir og bagefter med et sandpapir der er lidt finere. Når du har slebet havemøblerne, bør du med børste det overskydende savsmuld af møblerne!

 

-       Når du giver dine havemøbler olie eller maling, kan du med fordel vælge en dag, hvor det skulle holde tørt hele dagen. Hvis du skal male dine havemøbler skal du først give dine havemøbler en grunder. Efter du har givet havemøblerne grunder, skal du lade dine havemøbler tørre indtil næste dag, så de er tørre når du maler dem. Uanset om du giver dine havemøbler olie eller maling, skal du give dine havemøbler et jævnt lag. Giv om nødvendigt et lag mere. Lad havemøblerne tørre nogle dage, så olien eller malingen kan nå at hærde, inden du stiller dem ud.