Maling til hus og facade

Når man skal male sit hus, er det meget vigtigt, at man benytter sig af det rigtige produkt. Skal du fx male en facade af beton, puds eller en tidligere malet overflade er B&J 461 et godt produkt. B&J 461 er en mat acrylmaling i høj kvalitet, der indeholder midler der beskytter imod begroning. Er kun det allerbedste godt nok, skal du benytte Caparol Amphisilan! Med dette produkt holder facaden sig tør og fri for fugt både ude- og indefra. Med Caparol Ampisilan står din facade pæn og nymalet længere end med andre produkter, og derfor er det et produkt som vi anbefaler! 
Uanset hvilken type facade du skal male, finder du det rette produkt her. Der findes produktbeskrivelser på alle produkter i denne kategori, så du er sikker på at købe det rigtige produkt.  

Er du stadig i tvivl om hvilken maling du skal bruge? Så skriv til os på vores chat eller ring til os på Tlf.: 86 16 73 00Viser 1 til 10 af 10 (1 sider)

Hvor meget maling skal jeg bruge?

Klik her og beregn den forventede mængde maling her

Bestil inden kl. 13.30 og få leveret næste hverdag eller afhent i butikken i Aarhus i dag

Vælg den rigtige facademaling

Det vigtigste parameter når man skal vælge facademaling, er at man vælger en facademaling der er så diffusionsåben som muligt.
At en maling er diffusionsåben betyder, at den fugt der trænger igennem muren indefra, kan komme ud igennem malingen ude på facaden. Kan fugten ikke komme ud igennem malingen, vil den hobe sig op bag malingen, og det vil få malingen til at løsne sig.

Samtidig med at fugten kan komme ud igennem malingen, vil en maling der er diffusionsåben være afvisende overfor vind, vand og vejr udefra.  

 

Facademaling baseret på Akryl

Beck og Jørgensen 461 facademaling er en rigtig god akryl baseret facademaling, da den er diffusionsåben. Det gør muren i stand til at ånde samtidig med at den har en holdbar overflade der giver god beskyttelse imod hårde vejrforhold. Facademaling der er baseret på akryl er meget velegnet til facader af beton, puds og eternit samt tidligere malede overflader. Beck og Jørgensen 461 akryl facademaling indeholder fungicider der beskytter malingsfilmen mod begroninger som fx skimmel. Vælg facademaling af akryl hvis du skal male dine facade af beton, puds eller en tidligere malet overflade, og du samtidig er ude efter en holdbar facademaling der er diffusionsåben.

 

Facademaling baseret på silikone

Vores silikonebaserede facademaling, Caparol Amphisilan, er en fantastisk god facademaling. Silikone baseret facademaling er enormt diffusionsåben. Caparol Amphisilan er ingen undtagelse, og denne facademaling har en selvrensende overflade, der gør at facaden vil fremstå som nymalet i rigtig lang tid! Silikonefacademalingen fra Caparol er et godt valg, hvis du vil have markedets bedste maling til facader, og hvis du er interesseret i at bevare udtrykket af en nymalet facade i mange år frem. Caparol Amphisilan kan tones i mange forskellige farver hos Malerlager.

 

Hvordan maler man facaden?

Når du maler din facade, bør din overflade være fuldstændig tør. Det vil helt lavpraktisk sige, at der bør have været tørvejr i nogle dage i forvejen. Du bør samtidig vælge en dag, hvor der er ikke forventes regn de første par døgn efter. Ideelt set bør man vælge at male facade i sommermånederne, da der heller ikke må være for koldt, når din facade skal tørre efter påføring af malingen.

Eventuelle begroninger på overfladen kan du med fordel behandle med micronil 126. Generelt tilsmudsede overflader bør du rengøre grundigt med grundrengøring 110 og skylle efter med vand. Sørg også for at løst puds og beton er væk fra overfladen. Eventuelle reparationer kan du klare med facadespartel. Når din facade er fri for eventuelt løst puds og beton, og den er ren og tør, er du klar til at male den.