Populære Farver 2019

Tør du skifte dine hvide vægge ud med farvede vægge? Her ser du over 20 forskellige bud på de mest populære matte farver i år 2019. De støvede matte farver er stadig et kæmpe hit, så hvis du ønsker og skabe en mere rolig og afslappet stemning i dine rum, er det oplagt at du maler en endevæg i de mere sarte og støvede og douce matte farver. Alle vores farver er matte som giver det et særligt eksklusivt udtryk, herudover så du undgår refleksion i hjemmet fra dine vinduer. 

Det kan være nok at male en enkelt væg med vores populære farver, til at give dit rum et helt nyt liv. Herudover kan du også bruge flere farver i et rum, på den måde kan du nemt og enkelt kan opdele dine rum. Så hvis du ønsker at opdele dit store køkkenalrum i flere afdelinger, kan du med fordel male i den ene afdeling med en af vores populære matte farver. Alle vores populære farver kan frembringe forskellige stemninger i dit hjem, så det er kun din fantasi der sætter grænser for hvilken farve du skal vælge til dit hjem. Hvis du ønsker det helt rustikke New Yorker udtryk på dine vægge, så se vores store udvalg af spartelmaling


  • Hvilken glans ønsker du?
    Højere glans giver slidstyrke og mere blankhed.

Viser 1 til 27 af 27 (1 sider)

Hvor meget maling skal jeg bruge?

Klik her og beregn den forventede mængde maling her

Bestil inden kl. 13.30 og få leveret næste hverdag eller afhent i butikken i Aarhus i dag

Ønsker du sætte et helt nyt præg på dit hjem, så er farver løsningen for dig! Du kan nemt og enkelt fremhæve dine møbler og alt dit interiør eller hvis du ønsker og fremhæve den hvide stuk, ved at male en eller flere af dine vægge. Har du eksempelvis en af de meget populære billede vægge, kan du nemt og enkelt male området bag dem med en af vores populære farver, da det skaber mere ro over alle billeder. 

Vores Beck og Jørgensen glans 5 giver det matte udtryk, som sikre din væg har en helt naturlig ensartethed. Alle vores matte malinger fra Beck og Jørgensen, kan males på alt lige fra glasvæv til savsmuldstapet. Vores Beck og Jørgensen vægmalingen giver et ekstra flot finish, hvor især den høje ensartethed er et kæmpe plus. Det betyder at den ud over stue- og værelsesvægge også egner sig godt til lofter.

Hvis du ønsker en farve eller glans, som ikke er i vores udvalg af populære farver, er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt@malerlager.dk, hvor vi altid står klar med professionelle råd og vejledning.