Grunder, Forsegler & Diverse

Malerlager forhandler grunder & forsegler fra blandt andet Capacryl, Beck & Jørgensen & Polyfilla.
Det er vigtig at huske grunder når man skal i gang med at male f.eks. en gammel kommode eller en dør, da det sikrer en bedre vedhæftning og giver en glattere overflade.
Capacryl hæfteprimer bedre kendt som elefantmaling (pga. deres logo) kan bruges til de fleste opgaver. 


  • Hvad skal du grunde?
    En grundet overflade giver bedre vedhæftning.

Viser 1 til 30 af 30 (1 sider)

Hvor meget maling skal jeg bruge?

Klik her og beregn den forventede mængde maling her

Bestil inden kl. 13.30 og få leveret næste hverdag eller afhent i butikken i Aarhus i dag

Grunder

Det er vigtigt i forbindelse med malerarbejde at bruge grunder, også kaldet grundmaling, da dette sikrer dig det bedste, mest holdbare og flotteste slutresultat. Brug af grunder gør at den "rigtige" maling, også kaldet slutmalingen, hæfter sig bedre til overfladen, og man slipper samtidig for grimme skjolder og revner i malingen. Hos Malerlager har vi grundmaling til de fleste overflader. Grunder har som udgangspunkt en tørretid på 1-2 timer, og herefter kan der males over grunderen.

 

Grunder til træ

Skal du male noget indvendigt træværk eller trævægge, så har vi flere forskellige grundere til formålet. Det er ligesom med de fleste andre overflader vigtigt at bruge grunder til træ, da der her kan være en større risiko for revner og krakeleringer. Træ er et naturmateriale, som ændrer sig, afhængigt af blandt andet vejr og temperatur, og netop af denne grund er det vigtigt, at bruge grunder til træ. Hos Malerlager har vi trægrunder fra flere forskellige brands såsom Caparol, Rust-Oleum og Larco.

 

Grunder til metal

Der findes naturligvis maling til alle typer af overflader - også metal. Derfor har vi hos Malerlager naturligvis også grunder til metal. Metal kan være et vanskeligt materiale at behandle med maling, og netop derfor er det her især en god idé at starte arbejdet godt ud med brug af en metalgrunder, der sikrer dig, at slutmalingen hæfter på en pæn og ensartet måde.

 

Forsegler

 

Forsegler maling

Er du ude i et malerprojekt, hvor det på forhånd virker uoverskueligt? Eksempelvis nikotingule vægge? Sodskader eller vandskjolder? Så er forsegling en god idé at påføre, inden du begynder på slutmalingen. Dpger man nødt til at rengøre grundigt, inden man forsegler sådanne skader. Nikotin og løbesod vil trænge igennem almindelig maling i løbet af noget tid, og netop af denne grund er det vigtigt, at forsegle en sådan overflade, inden du maler med den ønskede farve/maling.