Gulvbehandling

Her på siden finder du næsten alle produkter, du kan få brug for, når dit trægulv skal behandles. Vi har både produkter til rengøring, lakering og maling af gulvet, så du i sidste ende står med et flot, rent og slidstærkt gulv. Dette opnås blandt andet med gulvlak, gulvsæbe og gulvmaling, der kan anvendes sammen for at få det optimale slutresultat.Viser 1 til 18 af 18 (1 sider)

Hvor meget maling skal jeg bruge?

Klik her og beregn den forventede mængde maling her

Bestil inden kl. 13.30 og få leveret næste hverdag eller afhent i butikken i Aarhus i dag

Find den rigtige gulvmaling, til den rigtige pris

Med vores brede udvalg af billig gulvmaling og gulvlak vil du med sikkerhed, kunne finde det du behøver. Vores sortiment af billig gulvmaling spænder over de almindelige underlag som f.eks. træ. Beton, fiberplader m.v.. Når du vælger dit gulv maling eller gulvlak, er det vigtigt, at du er opmærksom på hvilken træsort der er tale om.

Vores udvalg dækker over en lang række kendte mærker som Sikafloor, Prima-floor og Junkers mm.. Alt vores gulvlak og gulvmaling er naturligvis af høj kvalitet, og giver en flot og holdbar overflade. Tilmed er det yderst slidstærkt og du behøver derfor ikke, at bekymre dig om hvorvidt gulvet oplever slidtage. Dette sikrer dig et flot gulv i mange år fremover.

Pensler og ruller til påføring af gulv maling finder du også her på siden.

Udførsel af gulvmaling

Gulvmaling kan være svært at lave ordentligt. Derfor forklarer vi kort og godt herunder, hvordan du bedst muligt kan udføre dit malerarbejde. Vejledningen herunder er kun generel, så hvis du er i tvivl, anbefaler vi, at du tager en snak med os, om det konkrete malerprojekt.

1. Først og fremmest skal du finde ud af hvilken gulvtype, du skal male (Nogle gulve har behov for en let slibning inden påføring).

2. Herefter skal du naturligvis købe det gulv maling, som passer til rummet og dine behov. Der er stor forskel på, om du skal male i garagen eller i køkkenet.

3. Næste step er rengøring af gulvet. For at sikre at malingen binder og holder i lang tid, er det afgørende at gulvet er rent, når gulvmalingen skal påføres.

4. Invester i nogle ordentlige pensler i en god kvalitet når du skal påføre gulvmalingen. Gulvet er det man ændrer mindst på i løbet af sit liv og derfor kan man ligeså godt gøre det effektivt første gang.

5. Påfør gulvmalingen med lange bevægelser og sørg for at påfør en god mængde, så du undgår striber.

6. Det er vigtigt, at du giver gulvmalingen tid til at hærde fuldstændigt inden det tages i brug. Det er en lang proces og kan tage op til flere dage, inden det hærder ordentligt. Derfor bør du overveje, at planlægge et par dage ude af huset, hvis du har børn, husdyr eller lign. som kunne komme til at træde på gulvet.

Har du yderligere spørgsmål til dit malerprojekt, kan du kontakte os på e-mail: [email protected] eller telefonnr.: 70 20 76 29.