Loft & Væg

Hos Malerlager.dk er du sikker på at få professionel råd & vejledning når du skal i gang med dit næste projekt. Vi har god erfaring inden for malerfaget, og har et indgående kendskab til de forskellige producenter. Vi kan derfor med sikkerhed guide dig i retningen af den helt rigtige type B&J miljømærkede loft og vægmaling.

Vi forhandler gennemtestet dansk kvalitetsmaling fra Beck & Jørgensen, som igennem 3 generationer har leveret kvalitetsmaling til danskerne. Her på siden finder du alt hvad du skal bruge til maling af loft & vægge indendørs. Med B&J kan man være helt sikker på at få et fantastisk resultat af ens arbejde, og samtidigt et resultat som man kan glæde sig over i lang tid frem. Samtidigt er servicen altid i top når du handler ind her hos os.

 Viser 1 til 14 af 14 (1 sider)

Hvor meget maling skal jeg bruge?

Klik her og beregn den forventede mængde maling her

Bestil inden kl. 13.30 og få leveret næste hverdag eller afhent i butikken i Aarhus i dag

Miljømærket maling fra B&J

Når du handler hos Malerlager.dk, handler du maling fra Beck & Jørgensen. Vi har valgt denne hæderkronede danske malingproducent, fordi man altid er sikker på, at produkter fra Beck & Jørgensen er af høj og ensartet kvalitet. Beck & Jørgensen har et bredt sortiment af maling til både vægge, køkkener, badeværelser, facader, træværk og meget mere. Så uanset hvad du skal male, kan du være sikker på, at der findes et Beck & Jørgensen produkt, der kan dække.

Beck & Jørgensen har fremstillet maling til danske malermestre og gør-det-selv folk lige siden 1892. I dag er Beck & Jørgensen en moderne virksomhed, der blandt andet står for en stor indsats på miljøområdet. I produktionen har Beck & Jørgensen arbejdet målrettet på at nedsætte miljøbelastningen, så den i dag er på et minimum.

Meget mere end blot maling

Beck & Jørgensen er meget mere end miljømaling. Faktisk fremstiller virksomheden alt, hvad man kan drømme om til sit malerarbejde. Produkter til at rense vægge med, spartelmasse, vægbeklædning, lak og meget, meget mere - Beck & Jørgensen kan forsyne dig med de helt rigtige produkter fra start til slut. Det er blandt andet derfor Beck & Jørgensen er et populært valg blandt danske malermestre.