Caparol CapaFixx 10L.

Varenummer: capafixx6
  • Caparol CapaFixx 10L.
659,00kr
Pris ex. moms 527,20kr

Lagerstatus: På lager
Beregn mængde

Caparol CapaFixx

Caparol CapaFixx er en vægmaling uden konserveringsstoffer og lignende tilsætningsstoffer, og den er derfor særdeles brugbar for allergikere. Caparol CapaFixx er samtidig også en maling, der dækker godt, og kan bruges alle steder indendørs. Dette er således en vægmaling, der er allergivenlig, men samtidig ikke går på kompromis med brugbarhed og kvalitet.

Vægmalingen er helmat med glans 5, og den kan derfor også bruges til lofter eller til at male på overflader, der tidligere er blevet malet.


Byggeri.dk skriver følgende:"CapaFixx er en ny spændende indemaling, der ligner en silikatmaling til forveksling, men har dispersionsmalingens lette forarbejdningsegenskaber. Det betyder, at man både får en helmat vægmaling / loftmaling med meget stor diffusionsåbenhed og samtidig en maling med god dækkeevne og lang åbningstid.
Malingen egner sig perfekt til store sammenhængende flader, hvor den lange åbningstid sikrer mod synlige overgange og rullespor. Desuden giver den korte tørretid på kun 4-6 timer optimale betingelser i forbindelse med opgaver, hvor et lokale skal tages i brug i en fart.Uden Methylisothiazolinone (MI)
CapaFixx indeholder ingen konserveringsmidler og er dermed kommet i familie med Beck & Jørgensen’s to andre indeklima- og allergivenlige malinger ”Caparol Sensitiv” og ”Sylitol Bio Indemaling”. Særligt konserveringsmidlet Methylisothiazolinone (MI), der anvendes i stort set al moderne maling, har vist sig at give problemer med allergi, både for malere og beboere."

 

Få 15% på din første ordre!
  • Sikkerhedsdatablad:
  • Produktspecifikation:
Spec
Rækkeevne pr. liter 6 m2.
Antal 10 L
Påføring Malingen påføres ved mindst 5 grader, både i lokalet og på overfladen.
Tørretid Kan males over efter 4-6 timer ved stuetemperatur.