Spartelmaling

Caparol spartelmaling er løsningen for dig, hvis du ønsker at give dine vægge et råt og anderledes New Yorker udtryk med masser af struktur. Hos Malerlager forhandler vi den bedste spartelmaling fra Caparol, som er super let at anvende for alle.

Der findes utallige spartelmalinger på markedet, som du helt sikkert kender, fx.det populære KABE maling samt Jotun Minerals. Hos Malerlager forhandler vi Caparol spartelmaling, som giver dine vægge en fed og smuk betonoverflade. Med dette produkt kan du lave eksklusive vægge med flotte farvespil, hvor det også er muligt at sammensætte flere farver på en væg hvilket giver en rigtig flot og anderledes effekt.

Her på siden finder du vores store udvalg af farver. Hvis du ønsker en farve, som ikke er i vores sortiment, er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt@malerlager.dk, hvor vi altid står klar med professionelle råd og vejledning omkring Caparol spartelmaling. 


  • Mat Eller Blank Overflade?

Viser 1 til 17 af 17 (1 sider)

Hvor meget maling skal jeg bruge?

Klik her og beregn den forventede mængde maling her

Bestil inden kl. 13.30 og få leveret næste hverdag eller afhent i butikken i Aarhus i dag

Vil du give dit hjem et super lækkert New Yorker udtryk med spartelmaling fra Caparol?

Vi forhandler to typer spartelmaling fra Caparol, "Stuccodecor Di Luce" spartelmaling, som giver den smukkeste, spejlblanke overflade. "Stucco Satinato" en spartelmaling, som giver dine vægge en fed og smuk, mat overflade. Med spartelmaling kan du give dine vægge et eksklusivt og flot farvespil. Alt du skal bruge er en glat væg og en dobbeltbladet spartel. Caparols spartelmaling kan give dine vægge et mindst ligeså fedt og råt udtryk som KABE eller Jotuns spartelmaling. 

 

Sådan påfører du spartelmaling: 

Før der påføres spartelmaling, skal overfladerne være tørre, faste og rengjorte for alt snavs og fedt. Herudover skal du grundigt omrøre din spartelmaling for at undgå kant- og bundsætninger. Du kan omrøre din spartelmaling med en omrøringspind. 

1. Afmærk først din væg med vores afdækningstape 
2. Slib væggen til den har en glat overflade 
3. Kom en smule spartelmasse på din dobbeltbladet spartel 
4. Påbegynd nu spartlingen i forskellige retninger - målet er at spartle i forskellige retninger for at få det tilfældige rustikke look
5. Processen gentages, når spartlen har tørret en time for at opnå det ønskede resultat 

Se vores video som viser dig alle steps trin-for-trin.