Vådrum & Badeværelse

Her på siden finder du et stort udvalg af vådrumsmaling fra Beck og Jørgensen i en lang række størrelser. På siden tilbyder vi også vådrumsgrunder i tre størrelser med en spærrende effekt mod fugt, skjolder samt lugt. Nederst kan du læse mere om vådrumsmaling og dets brug i hjemmet.Viser 1 til 6 af 6 (1 sider)

Hvor meget maling skal jeg bruge?

Klik her og beregn den forventede mængde maling her

Bestil inden kl. 13.30 og få leveret næste hverdag eller afhent i butikken i Aarhus i dag

Vådrumsmaling er perfekt til bl.a. badeværelset

Her på siden finder du et stort udvalg af vådrumsmaling fra Beck og Jørgensen i en lang række størrelser. På siden tilbyder vi også vådrumsgrunder i tre størrelser med en spærrende effekt mod fugt, skjolder samt lugt.

 

Hvad er Vådrumsmaling?

Vådrumsmaling er en slidstærk rengøringsvenlig maling, som hjælper mod problemer med mug og skimmel. Vådrumsmaling er typisk en halvmat akrylplastmaling og giver en slidstærk overflade, som er let at holde ren. Vådrumsmaling har en god dækkeevne og er ekstremt vaskbar og tåler derfor hyppig rengøring.

Vådrumsmaling er godkendt til vådrum, uanset om underlaget er gips, beton eller tegl. Dog skal du være opmærksom på, hvis du maler på gips, at det skal være særlige gipspladser til vådrum. Inden du maler på beton er det desuden en god ide, at male med en vådrumsgrunder forinden. (OBS: du bør ikke male på rå beton i vådzonen).

 

Vådrumsmaling kan deles op i to områder/zoner:

-       En vådzone hvor rummet direkte er udsat for vand fx. i brusekabinen.
-       En vådzone som ikke er udsat for vand, men som udsættes for høj luft fugtighed.

Har du yderligere spørgsmål til dit malerprojekt, er du meget velkommen til at kontakte os på e-mail: [email protected] eller telefonnr.: 86 16 73 00. Vi hjælper dig med at finde den helt rette type maling.