Maling til dit køkken

I køkkenet anbefaler vi, at man vælger en glans 7 som absolut minimum. Jo højere glans man vælger, des nemmere er væggene at rengøre, og derfor er det også en rigtig god ide at benytte en glans 25, hvis ikke man har en plade til at beskytte mod snavs og fedt bag kogepladerne. 


  • Hvilken glans ønsker du?
    Højere glans giver slidstyrke og mere blankhed.

Viser 1 til 8 af 8 (1 sider)

Hvor meget maling skal jeg bruge?

Klik her og beregn den forventede mængde maling her

Bestil inden kl. 13.30 og få leveret næste hverdag eller afhent i butikken i Aarhus i dag

Vælg den rigtige maling i dit køkken

I dit køkken anbefaler vi, at du maler med minimum en glans 7. Maler du med en glans 7, skal du være klar over, at der ikke vil være ret stor mulighed for at gøre dine vægge rene, hvis de bliver beskidte. Derfor er det også mere optimalt, at du vælger enten at male med en glans 10 eller glans 25 i dit køkken.

 

Hvorfor bør man male med højere glans i sit køkken?

Da væggene i køkkenet ofte er udsatte for fedt skidt og støv, er det rigtig fornuftigt, at vælge en glans 10 eller en glans 25 i køkkenet. Den højere glans gør, at din væg er vaskbar og at den kan holde til at blive gjort mere grundigt ren, i tilfælde af at væggene ofte er udsat for snavs, fedt og andet snavs.

Hvis man ikke ønsker det skinnende look som en højere glans giver rummet, kan man også vælge blot at lave et felt bag sine kogeplader med glans 25. Det kan sagtens fungere, hvis det primært er der at væggen bliver snavset, og det derfor er det eneste sted i køkkenet, hvor den høje glans for alvor er nødvendig.