Miljømærket

B&J-serien består af loft- og vægmaling, der blandt andet er miljømærket med det europæiske certifikat "Blomsten". Dette certifikat gives kun til maling, der kraftigt begrænser miljøbelastningen under produktion og brug, og samtidig har lavt eller intet indhold af giftstoffer og tungmetaller. Det er altså kun vægmaling af højeste kvalitet, der bliver mærket med Blomsten.

 

Fordele ved at handle med os
 - God kundeservice. I åbningstiderne er vi altid klar til at svare på dine spørgsmål på telefonen. Vi svarer på e-mails inden for 24 timer
 - God kvalitet. Vi sælger kun varer af højeste kvalitet fra anerkendte firmaer.
 - Hurtig levering. Vi leverer til fastlandet og brofaste øer inden for 2 dage. Du kan også hente dine varer i butikken.
 - Prisgaranti. Vi matcher laveste netpris.
 - Tilfredshedsgaranti. Vi er e-mærket. Du kan derfor sikkert handle med os. Vores kunder er meget tilfredse - se vores anmeldelser på Trustpilot.

 

Levering
Hos Malerlager leverer vi produktet inden for 1-2 dage. Fragtomkosten er 49,00 kr. per ordre.
Hvis du bestiller for over 499,00 kr., leverer vi uden omkostninger til din hoveddør på fastlandet og brofaste øer i hele Danmark.

 

Afhentning

Husk at du også kan hente ordren i vores fysiske butik på Katrinebjergvej 93A i Århus.

 

Fortrydelsesret
Hos Malerlager har du 14 dages fortrydelsesret. Du kan altid sende varen tilbage i original emballage, hvis den ikke er brudt. Du kan også fysisk møde op på vores adresse og returnere varen. Fortrydelsesret bortfalder for varer, der er specifikt fremstillet efter kundens ønsker - dette gælder blandt andet tonet maling.

 

Ved spørgsmål om produkter eller handelsvilkår er du velkommen til at ringe på 86 16 73 00  eller skrive til kontakt@malerlager.dk.