Indvendig Træværk

I denne kategori finder du de produkter du skal bruge til dit indvendige træværk. Det kan være alt lige fra dine karme til dine paneler og lofter. Uanset hvad du skal male, kan du finde produktet her i kategorien. 

Skal du male dine møbler, er det også her du finder den rette maling. Det er vigtigt at tage stilling til hvilken glans man ønsker sine møbler. Ønsker man fx sine møbler i højglans, kan B&J PU-emaille 80 anbefales. Denne maling er meget vaskbar og meget holdbar! Ønsker man en mere afdæmpet glans, kan man fx benytte B&J PU-emaille 30 være et godt valg. Den lavere glans i denne maling gør den ideel til karme og paneler. Viser 1 til 13 af 13 (1 sider)

Hvor meget maling skal jeg bruge?

Klik her og beregn den forventede mængde maling her

Bestil inden kl. 13.30 og få leveret næste hverdag eller afhent i butikken i Aarhus i dag

Maling til indvendigt træværk

Maling af indendørs træværk kræver en smule forarbejde, og det kan være udfordrende at male sit træværk, så det bliver flot og glat, og uden spor efter penselstrøg og maling der er løbet, hvis ikke man har bruger en ordentlig maling. Hvilken maling man skal bruge, og hvordan man griber maleropgaven an, afhænger i høj grad af hvad det er man skal male.

 

Sådan maler du lister, karme og vinduer

Det første du skal gøre, inden du går i gang med at male dine lister og karme, er at rengøre dem med en god grundrengøring. Efterfølgende går du området du skal male efter for eventuelle knaster som isolere med knastelak. Ridser og revner kan man vælge at spartle ud.
Slib panelerne med sandpapir, så de bliver pæne og glatte.  Derved fjerner du også det sidste løse maling der måtte være, og du giver det nye lag maling bedre forhold.
Fjern slibestøv og rester, inden du påbegynder at male. Ønsker du en hård og resistent overflade på lister og karme, skal du bruge Beck og Jørgensens PU-emaille 693. PU-emaille kommer i glans 30, 50 og 80. Fælles for dem er, at de er utroligt holdbare og at de nemt kan rengøres.

Ønsker du det absolut pæneste resultat, bør du starte med en god grunder, før du maler dine lister og karme. Det giver en glat, pæn og ensartet overflade.

 

Vær altid opmærksom på at lægge rigeligt træmaling på overfladen, så malingen flyder pænt sammen, men forsøg at undgå løbere. Stryg altid penslen i samme retning for det pæneste resultat.

 

Maling til møbler

Dine gamle træmøbler kan du male med samme maling som du maler dine lister, karme og vinduer. PU-emaille 693 er god til møbler, da den ligesom på lister, karme og vinduer vil være nem at rengøre og samtidig vil være meget holdbar. Husk at fjerne eventuelle rester fra maling og lak, inden du påbegynder malingen. Det gør du med et fint sandpapir. For det pæneste og mest ensartede resultat bør du bruge en god grunder.

 

I tvivl om hvordan du skal male dit indvendige træværk?

Hvis du stadig er i tvivl, eller har en konkret problemstilling, skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan enten skrive til os på vores chat, eller kontakte os direkte på

telefon: 86 16 73 00. Du er også altid velkommen til at besøge vores butik på Katrinebjergvej 93A i Aarhus N.