Larco

LARCO er kendt for innovative produkter af højeste kvalitet til træindustrien, herunder især til industriel malebehandling af vinduer og døre. Firmaet er en kendt leverandør både herhjemme og i udlandet. Beck & Jørgensen A/S overtog LARCO i 2010 og vil fortsat udvikle det industrielle segment med samme navn og logo som brand for industrielle produkter. Beck & Jørgensen er et familieejet selskab, som siden etableringen i 1892 har haft fokus på at levere kvalitetsprodukter til professionelle brugere, først og fremmest til malerfaget, men i mange år også til det industrielle marked.

Larco Olie

Din træterrasse eller havemøbler, kan hurtigt komme til at lide pga. det skiftende vejr, som byder på alt lige fra regn, vind og sol. Derfor anbefaler vi, at du passer på alt dit udendørs træværk med Larco olie. Larco Olie er perfekt til at give dit træværk eller dine brugte havemøbler et helt nyt liv samt mange flere år endnu. 

Larco Træbeskyttelse

I forlængelse af oliebehandlingen, er det helt sikkert ideelt at forhåndssikre dit træværk med træbeskyttelse. Lige netop indenfor træbeskyttelse er Larco en af de førende eksperter. Der er tale om træbeskyttelse i høj kvalitet, som ikke fås hvor som helst. Larco Secu træbeskyttelse hjælper til at beskytte træet, således at det ikke bliver så hurtigt slidt, mat og kedeligt at se på, som det ville have gjort uden beskyttelsen.

 

 

 

Se nærmere på det brede udvalg i LARCO træbeskyttelse, træolie med mere herunder.

 

 

 Viser 1 til 6 af 6 (1 sider)

Hvor meget maling skal jeg bruge?

Klik her og beregn den forventede mængde maling her

Bestil inden kl. 13.30 og få leveret næste hverdag eller afhent i butikken i Aarhus i dag