Borup Mur- og Sokkelasfalt 3,8 L

Varenummer: 150014
  • Borup Mur- og Sokkelasfalt 3,8 L
259,00kr
Pris ex. moms 207,20kr
Lagerstatus: På lager

Borup Mur- og Sokkelasfalt

Borup Mur- og Sokkelasfalt bruges til isolering og vedligeholdelse af beton, murværk m.v. mod fugtgennemslag. Dette er en terpentinopløst asfalt, der tørrer op med en ikke klæbende hård overflade, som bliver blød ved varmepåvirkning f.eks. ved direkte sollys. Til isolering og vedligeholdelse af beton, murværk m.v. mod fugtgennemslag. Anvendes primært som fugtisolering på sokler og fundamenter, både over og under terræn, eller blot til opfriskning af husets sokkel. Benyttes også til overstrygning på metal- og paptage, som isoleringsmiddel i ensilagesilo er og som rustbeskyttelse på jern og zink.

Rens omhyggeligt den overflade, der skal stryges. Overfladen skal være tør og fri for fedtstoffer og løse partikler. Evt. ujævnheder skal repareres. På meget sugende overflader kan der med fordel anvendes Borup Asfalt Primer, inden brug af Borup Mur- & Sokkelasfalt.

Brugsklar: Produktet er klar til brug efter omrøring og påføres med pensel eller kost. Værktøj rengøres med BORUP LUGTFRI PETROLEUM eller SVUPP PENSELRENS straks efter brug.

Produktet kan ikke overmales med anden maling, da der derved opstår gennemslag.

 

Bestil inden kl. 13.30 og få leveret næste hverdag eller afhent i butikken i Aarhus i dag

  • Sikkerhedsdatablad:
Spec
Rækkeevne pr. liter 4 - 8 m2.
Antal 3,8 L