Borup Mur- og Sokkelasfalt 3,8 L

Varenummer: 2500
  • Borup Mur- og Sokkelasfalt 3,8 L
229,00kr
Pris ex. moms 183,20kr
Lagerstatus: På lager

Icopal Mur- og Sokkelasfalt

Icopal Mur- og Sokkelasfalt bruges til isolering og vedligeholdelse af beton, murværk m.v. mod fugtgennemslag. Dette er en terpentinopløst asfalt, der tørrer op med en ikke klæbende hård overflade, som bliver blød ved varmepåvirkning f.eks. ved direkte sollys. Til isolering og vedligeholdelse af beton, murværk m.v. mod fugtgennemslag. Anvendes primært som fugtisolering på sokler og fundamenter, både over og under terræn, eller blot til opfriskning af husets sokkel. Benyttes også til overstrygning på metal- og paptage, som isoleringsmiddel i ensilagesilo er og som rustbeskyttelse på jern og zink.

Rens omhyggeligt den overflade, der skal stryges. Overfladen skal være tør og fri for fedtstoffer og løse partikler. Evt. ujævnheder skal repareres. På meget sugende overflader kan der med fordel anvendes Icopal Asfalt Primer, inden brug af Icopal Mur- & Sokkelasfalt.

Brugsklar: Produktet er klar til brug efter omrøring og påføres med pensel eller kost. Værktøj rengøres med BORUP LUGTFRI PETROLEUM eller SVUPP PENSELRENS straks efter brug.

Produktet kan ikke overmales med anden maling, da der derved opstår gennemslag.

 

Bestil inden kl. 13.30 og få leveret næste hverdag eller afhent i butikken i Aarhus i dag

Spec
Rækkeevne pr. liter cirka 2 m2.
Antal 3,8 L
Firmainfo:

Malerlager.dk ApS
Katrinebjergvej 93a
8200 Århus N.

Cvr: 27491103
Etableringsår 2006


Kundeservice:

Telefonisk henvendelse:  86167300
Mandag - Fredag 9:00 - 17:30
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag og helligdage lukket.


E-mail: kontakt@malerlager.dk
Vi svarer inden 24 timer.