Facade

Vi forhandler facademaling fra både Beck & Jørgensen og Caparol, så du kan få fat i maling i højeste kvalitet til billige priser. Facademalingen og tilhørende produkter, så som, strygepuds og grunder, sikrer en flot udvendig overflade, der kan holde til vind og vejr, og samtidig holder sig ren med minimalt arbejde. B&J og Caparol er blandt de bedste i verden, når det kommer til kvaliteten af maling, og man ved derfor altid, at et køb af deres produkter er et sikkert og fornuftigt køb.Viser 1 til 12 af 12 (1 sider)

Hvor meget maling skal jeg bruge?

Klik her og beregn den forventede mængde maling her

Bestil inden kl. 13.30 og få leveret næste hverdag eller afhent i butikken i Aarhus i dag

Vi har den facademaling eller tagmaling du mangler, i den rigtige volumen

Malerlager forhandler et stort udvalg af facade- og tagmaling i rigtig god kvalitet til konkurrencedygtige priser. På siden her finder du en række forskellige mærker såsom Velvet, Silcosan samt Malerlagerets eget mærke, Beck og Jørgensen. Alt vores facade- og tag maling er smudsafvisende, robust, vandbaseret og har en yderst god beskyttelse og dækkeevne.

 

Hvordan påføres tagmalingen?

Inden malingen påbegyndes er det vigtigt altid at rengøre/rense overfladen mod alger og lign.. Vi anbefaler, at du i samarbejde med en professionel vurdere, hvorvidt du kan rense dit tag selv. Hvis det er et nyt tag, kan du godt gå i gang med en almindelig haveslange og en børste, men indeholder dit tag asbest er det en god i det at få en professionel til at kigge på det. Efterfølgende gennemgås taget for ødelagte tagplader, som bør udskiftes.

Når afrensningen er færdig og taget igen er tørt, anvendes der grunder til forbehandling af taget. Når grunderen er trængt ind i taget og det igen virker tørt, kan du male taget. Vi anbefaler, at du altid giver to tynde lag tag maling for at få den bedste dækkeevne.

 

Hvordan påføres facademaling?

Maling af husets facade er et større projekt, som bør forberedes grundigt. Der er stor forskel på, hvorvidt det er en ny facade eller en tidligere malet facade. En malet facade kræver en grundig afrensning inden maling, hvorimod en ny facade blot behøver at blive børstet. En gammel/malet facade kræver også ofte en del reparationer og derfor skal man inden grundmalingen omhyggeligt udfylde alle huller og revner med spartelmasse eller mørtel.

Når facaden er rengjort og reparationerne er på plads, er det på tide at grunde med egnet grundmaling. Når denne er tør males facades som hovedregel to gange for at få den bedste beskyttelse og dækkeevne.

Ovenstående vejledninger er kun generelle og derfor ikke endegyldige. Hvis du er i tvivl, anbefaler vi, at du tager en snak med os, om det konkrete projekt. Hos Malerlager står vi altid til rådighed.