Caparol Amphisilan Facade

Varenummer: 4831016
Vi anbefaler
  • Caparol Amphisilan Facade
499,00kr
Pris ex. moms 399,20kr

Lagerstatus: På lager
Beregn mængde

Caparol Amphisilan Facade - Verdens bedste facademaling

Caparol har i deres AmphiSilan skabt en helt unik silikonebaseret facademaling med en selvrensende overflade, der gør at facaden ser nymalet ud i lang tid. Denne facademaling er utrolig diffusionsåben, samtidig med at den forhindrer vand i at trænge ind i facaden. Dette betyder, at facaden holder sig tør og fri for fugt både ude- og indefra.
Caparol AmphiSilan Facademaling er baseret på en helt ny teknologi, som gør at den har helt unikke egenskaber. Silikonebindemiddel i kombination med teknologi fra Caparol Clean Concept giver en vandafvisende og selvrensende helmat overflade med meget stor diffusionsåbenhed, hvilket giver tørre og rene facader.
Caparol AmphiSilan Facademaling anvendes på tidligere malede overflader samt ubehandlede mineralske underlag, såsom beton, puds, vandskuring og kalksandsten. Den er samtidig også velegnet til ældre facadekonstruktioner udført med kalkholdige mørtel- og pudstyper.
Hos Malerlager har vi anskaffet os en helt speciel tonemaskine til netop Caparol-produkter, så vi kan tone din maling med markedets bedste tonepastaer.

 

Få 15% på din første ordre!
Antal: Liter Pris
2,5 L. 499,00kr
10 L. 1.499,00kr
  • Sikkerhedsdatablad:
  • Produktspecifikation:
Spec
Rækkeevne pr. liter 6 m2.
Antal 2,5 L
Påføring Facademalingen påføres ved mindst 5 grader.
Tørretid 2 timer. Kan males over efter 12 timer. Gennemtør efter flere døgn.