Glasfilt

Hos Malerlager forhandler vi kvalitets glasfilt, i første sortering, hvor man får meget mere for pengene. Vi bruger lang tid på at finde frem til de allerbedste mærker, for at kunne sikre dig de absolut bedste materialer, når du skal beklæde din væg med glasfilt. Vi forhandler både grundet og ugrundet filt. Samtidigt handler vi stort ind, hvilket sikrer dig de absolut bedste priser på markedet, så du kan forvente et stærkt udvalg af glasfilt, til gode priser. Glasfilt er med til at skabe en utrolig ensartet og flot overflade på dine vægge. 

Skulle der være spørgsmål i forbindelse med køb af glasfilt? Så må du endelig ikke tøve med at kontakte vores kundeservice, enten per e-mail eller telefon. Begge dele findes nederst på denne side. Det er vigtigt at have de rigtige materialer, for at man skal få det bedste slutresultat. 

 


Viser 1 til 6 af 8 (2 sider)
Hvor meget maling skal jeg bruge?

Hvor meget maling skal jeg bruge?

Klik her og beregn den forventede mængde maling her

Bestil inden

Bestil inden kl. 13.00 og få leveret næste hverdag eller afhent i butikken i Aarhus i dag

Se vores store udvalg af glasfilt

Malerlager tilbyder mange former for glasfilt, som alle kan give din væg et rigtig robust og flot finish. Vi tilbyder både grundet og ugrundet filt med en meget robust overflade bestående af glasfibre, som er særligt velegnet til gips -, pap - og betonvægge, som vil kunne øge din vægges stabilitet. Vores mest populære mærke Lenco kendes for malervarer i høj kvalitet, og anvendes i vid udstrækning af professionelle håndværkere. Produkterne giver altid det flotteste slutresultat, og er samtidigt utrolig nemme og  rigtig praktiske at arbejde med.Glasfilt er produceret af glasfibertråde, som er komprimeret sammen hvilket giver filtet et glat udtryk. 

Derudover tilbyder vi et udvalg af forskellige spartler. Vælg mellem vævspartler, plastrandspartler, og mange flere. Du finder også et stort udvalg af andet effektivt tilbehør til projektet her på siden.


Hvordan opsættes glasfilt?

Inden du starter opsætningen af glasfiltet, skal forarbejdet være på plads, så vævlimet kan få fat på væggen. Underlaget skal derfor være helt glat og rent, så du undgår ujævnheder i dit glasfilt. Hvis der er nogen huller eller sprækker i væggen, skal de spartles og gøres jævne, inden opsætning. Sætter du filt op på gammelt tapet, er det vigtigt, at du undersøger, om det gamle tapet sidder løst inden opsætning.

Glasfilt opsættes ved at støde det sammen, eller ved at overlappe banerne med 2 cm. Skær ned mellem banerne med en kniv og tag de overskydende strimler væk, så får du en perfekt overgang. Ved maling af ugrundet glasvæv og glasfilt anbefales det, at man husker at påføre en væv-og filtgrunder inden færdigmaling. Hvis du vælger grundet glasfilt, behøver du ikke anvende filtgrunder efterfølgende. så du kan gå direkte i gang med maleropgaven. Herudover er grundet glasfilt også stivere, hvilket gør det lettere og skære til og sætte op. 

 

Glasfilt eller glasvæv?

Er du i tvivl om, hvilken af de to typer væv/filt, du skal vælge? Så læs med her. Glasvæv har noget struktur, som gør, at vævet sikrer dine vægge mod krakeleringer og revner. Hvis du derimod ønsker et mere glat og ensartet look, er det glasfilt, du skal gå efter. Glasfilt har altså en mere æstetisk funktion, hvorimod glasvæv er med til at armere dine vægge, således at du slipper for eventuelle revner.  


Har du yderligere spørgsmål? 

Så kontakt os endelig per e-mail eller telefon.