Spartel & Fuge

Fyld hullerne med fuge- og spartelmasse 

Hos Malerlager.dk har vi flere forskellige former for fuge- og spartelmasser, der passer til såvel store som små projekter. Vi tilbyder kvalitetsprodukter til billige online priser fra mærker som Beck & Jørgensen, Polyfilla, Casco m.fl., der alle producerer effektive fuge- og spartelmasser med flot finish. Hvert enkelt produkt har hver deres specifikke fordele og er du i tvivl om, hvilket produkt du skal bruge til netop dit projekt, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os for nærmere vejledning.  

 

Hvad end du skal plet- eller fuldspartle din væg, påføre spartelmasse til tætning af revner og sprækker eller noget helt tredje, så finder du de helt rette fuge- og spartelmasser her hos os! Produkter til spartling og fugning er yderst nødvendige både indenfor og udenfor, for at du opnår et resultat, der både holder i lang tid og samtidig ser flot ud. Uanset om du skal arbejde med sand, lim, maling eller lignende, så tilbyder vi selvfølgelig også spartler og skrabere til ethvert formål.

 

 


Kundernes foretrukne


Viser 1 til 6 af 6 (1 sider)

Hvor meget maling skal jeg bruge?

Klik her og beregn den forventede mængde maling her

Bestil inden kl. 13.30 og få leveret næste hverdag eller afhent i butikken i Aarhus i dag

Sandspartelmasse til plet- og fuldspartling

Hos Malerlager.dk leverer vi spartelmasse i høj kvalitet fra mærkerne Beck & Jørgensen, Dana Lim og Pollyfilla. Har kan du blandt andet få store bøtter af spartelmasse, der er yderst velegnet til plet- og fuldspartling ved større projekter.

 

Blandt malerens foretrukne sandspartelmasser finder du Beck & Jørgensen sandspartelmasse 718 medium. Denne sandspartelmasse anses som uovertruffen i kvaliteten og kan anvendes til både plet- og fuldspartling. Med denne sandspartelmasse er du sikret et suverænt resultat – hver gang.

 

Skal du i gang med at fuldspartle en væg eller et loft med gipspladesamlinger, er et af vores mest populære produkter en rullespartelmasse i medium-let kvalitet fra Beck & Jørgensen. Denne rullespartel er i højeste kvalitet og er derfor også foretrukket blandt mange malere. Hvis du i stedet skal spartle på grundet træværk eller på puds og beton, så er vores acrylspartelmasse fra Dana Lim helt perfekt. Den giver en rigtig god fylde, har hurtig tørring og er nem at slibe.

 

Du kan hos Malerlager.dk naturligvis også få tuber og bøtter med spartelmasse til de mindre projekter, hvor du blot skal pletspartle eller fylde nogle få huller i væggen. Disse er mere prisbillige, men stadig effektive kvalitetsprodukter, som vi kan stå inde for. Om du skal spartle vådrum, udendørs facader eller rum indendørs, så kan du med garanti finde den helt rette spartelmasse her hos os.

 

Fugemasser til forskellige formål

På Malerlager.dk finder du ligeledes flere gode fugemasser, der alle har forskellige funktioner i dit projekt. I sortimentet har vi særligt fugemasser fra mærkerne Dana Lim og Casco.

 

Fra Casco finder du blandt andet nogle gode acryl fugemasser til indendørs brug. Casco fugemasse er velegnet til at fylde uønskede sprækker og revner mellem lister og vægge. Casco akryl fugemasse er desuden let bearbejdelig og kan overmales med de fleste vandbaserede malinger.

 

Fra Dana Lim leverer vi silikone fugemasser, der fungerer til både udendørs og indendørs brug. Disse har ligeledes forskellige formål og vi har her produkter, der både anvendes til kitning af vinduer m.m., samt sanitet- og byggesilicone, der er en god allround elastisk fugemasse.

 

Er du i tvivl om, hvilken fugemasse eller spartelmasse, der passer til dit projekt, er du mere end velkommen til at kontakte kundeservice enten på mail eller ved telefonisk henvendelse. Her vil vores erfarne kundeservicemedarbejdere sidde klar med gode råd og kyndig vejledning om valg af produkter og effektive fremgangsmåder til ethvert malerprojekt.