Whiteboard Maling & Tilbehør

Malerlager er stolte af at kunne præsentere Smart Wall Paint, whiteboard-maling i højeste kvalitet. Smart Wall Paint fås i hvid og klar/transparent. Med whiteboard-maling kan du gøre enhver overflade til dit næste whiteboard.
Gør overflader til tavler med Smart Wall Paint. Du kan skrive på tavlen og viske den ren, igen og igen! Leveres i en flot indpakning, med alt det grej du skal bruge til at påføre & rengøre. Fås i kasser med nok maling til 2, 6 og 18 kvm.Viser 1 til 7 af 7 (1 sider)

Hvor meget maling skal jeg bruge?

Klik her og beregn den forventede mængde maling her

Bestil inden kl. 13.30 og få leveret næste hverdag eller afhent i butikken i Aarhus i dag

Sådan laver du en whiteboard væg 

En whiteboard væg eller tavle gør sig ideelt på eksempelvis kontoret eller børneværelset. En sådan overflade rummer uendelige muligheder. For at få det bedst mulige resultat, er du nødt til at sikre dig, at væggen der skal gøres til whiteboard er glat og klar til malingen. Det er ikke optimalt med knaster, buler eller ridser, da dette vil forringe den færdige whiteboard tavle eller væg. Sørg derfor for at få spartlet alle eventuelle buler og huller, således at væggen er klar til whitebaordmalingen. 

Whiteboard malingen er en form for lak, der hærder relativt hurtigt op. Dog skal whiteboard væggen hærde/tørre i dage, før der må tegnes eller skrives på den med whiteboard tuscher.  

Magnetisk whiteboardtavle

Du kan nemt og enkelt lave din egen whiteboardtavle ved hjælp af whiteboard maling. Men havde du overvejet, at du kunne optimere tavlens funktioner med magnetisk spartel? Hvis du spartler væggen med magnetisk spartelmasse, inden du maler den med whiteboard maling, har du en magnetisk whiteboard tavle/væg. Det er da smart! 

Få hjælp eller vejledning

Har du spørgsmål til whiteboard maling, så er du velkomment til at kontakte os. Ring på 8616 7300 eller send en mail på kontakt@malerlager.dk. Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede.