Farvekort

Få tilsendt et farvekort med posten

Det kan være svært at vælge den rigtige farve – især hvis man skal vælge uden farvekort og på en computerskærm. Der kan nemlig være stor forskel på, hvordan farver ser ud på en skærm, i forhold til virkeligheden. Derfor anbefaler vi altid, at du bestiller et af vores farvekort. Det giver dig langt større sikkerhed for, at du vælger den rigtige farve fra start.

Hos Malerlager.dk kan du vælge mellem forskellige typer. Det gratis farvekort fås i tre varianter: Et til maling af interiør, et til facade og et til træbeskyttelse. Alle tre omfatter alle de populære og trendy farver, der er oppe i tiden lige nu samt en række klassikere. Det eneste du skal gøre, for at få et af vores gratis farvekort, er at bestille det online. Så får du det med posten et par dage efter.

Det andet farvekort vi tilbyder er RAL K7 classic farvekort, som indeholder alle klassiske RAL-farver, som eksempelvis RAL 9010 (hvid) og RAL 7016 (Antracit).Viser 1 til 4 af 4 (1 sider)

Fordelen ved et farvekort

Fordelen ved at arbejde med et farvekort er ikke alene, at du får en langt mere præcis farvebestemmelse. Kortet giver dig tillige en masse inspiration i form af farvemuligheder, du måske ikke i første omgang havde overvejet. På den måde får du ikke blot en større sikkerhed for at få den rette farve – farvekortet giver dig også valgmuligheder, du måske ikke vidste eksisterede. I vores gratis farvekort er der tre forskellige varianter, som viser de mest populære farver inden for forskellige projekter. Måske kender du udtrykkene RAL og NCS, men hvad er det lige det betyder? RAL og NCS er to forskellige farvesystemer, som bruges til at identificere farver og farvenuancer. Ved at bruge farvesystemer kan du sikre dig, at få den samme farve igen og igen. Flere leverandører bruger forskellige farvesystemer, men det er muligt at identificere nuancer på tværs af farvesystemer - vi kan i hvert fald komme meget tæt på. Hos Malerlager arbejder vi med forskellige farvesystemer, så uanset hvilken nuance du er på udkig efter, så kan vi finde frem til den. Skal du have blandet en bestemt nuance? Vi har en farvescanner, som kan identificere farver, så du kan få den farve, du har brug for!

 

Farvekort interiørfarver

Beck & Jørgensens interiørfarvekort viser denne sæsons mest trendy og populære farver til lofter, vægge, paneler og møbler. Malingen kan tones i alverdens farver, men med et farvekort får du et udpluk over de mest anvendte og harmoniske farver. Derudover viser farvekortet forskellige glanstyper. Jo højere glanstallet er, jo mere skinnende og rengøringsvenlig er overfladen. 

 

Farvekort facade

Husfacader udsættes konstant for påvirkninger af sol, sne, regn og blæst. Disse påvirkninger vil påvirke facaden relativt hurtigt, hvis ikke den vedligeholdes. Vi anbefaler derfor at du vedligeholder og beskytter din husfacade med maling. Med Beck & Jørgensens farvekort til facader, vil du med garanti kunne give dit hus en bestemt stemning og personlighed. Farverne i dette farvekort er nøje udvalg i harmoniske og naturlige farver, som sikrer et holdbart farvevalg. Vi anbefaler altid, at du rådgiver dig med os inden du maler din husfacade, for at sikre at malingen imødekommer dine ønsker og behov. Der kan være stor forskel på hvilken maling, der bør anvendes, alt efter hvilken overflade og hvilke påvirkninger facaden er udsat for. Vi står altid klar til at hjælpe, så ring endelig på 86167300. 

 

Farvekort træbeskyttelse

Træ er et levende materiale, som har en lang og smuk levetid, hvis det vedligeholdes og behandles ordentlig. I dette farvekort får du overblik over hvilke transparente, hel- og heldækkende farver, der er oppe i tiden lige nu. Det er dog kun et udpluk af farver, da træbeskyttelsen som andet maling kan tones i alverdens farver. Udendørs træværk påvirkes af sol, regn, sne og blæst og vil med tiden nedbrydes hvis ikke det behandles. Med Beck & Jørgensen træbeskyttelse får træet stabiliseret overfladen og frisket overfladen op, så det igen ser smukt ud. Helt nyt træværk skal grundes inden maling, for at mætte træet og forlænge levetiden.

 

Farvekort RAL K7 classic

Med et farvekort RAL k7 classic for du en samlet oversigt over alle de klassiske RAL farver. Dette farvekort viser mange flere muligheder end de gratis farvekort, og kan købes lige her. RAL er et internationalt farvesystem, så er du på jagt efter en maling med en bestemt RAL-kode, kan du altid ringe til os og få tonet din nye maling i ramme farve. Farveprøven indeholder også de kendte RAL 9010 (hvid) og RAL 7016 (antracit). 

 

Farvekort Index NCS

NCS er et af de mest anerkendte og udbredte farvesystemer der findes. NCS står for Natural Color System og har været mange år undervejs. I NCS systemet identificeres nuancerne udfra hvilke og hvor stor del af de elementære farver, der er i nuancen. De elementære farver der bruges i NCS er rød, blå, grøn, gul, sort og hvid. Ud fra koden på en specifik nuance kan vi derfor blande den præcise farve igen. Køb det meget detaljerede NCS Index farvekort lige her. Du får et farvekort med alle NCS farver, som kan bruges i mange år fremover.