Farvekort


Viser 1 til 1 af 1 (1 sider)

Få tilsendt et farvekort med posten

Det kan være svært at vælge den rigtige farve – især hvis man skal vælge uden farvekort og på en computerskærm. Der kan nemlig være stor forskel på, hvordan farver ser ud på en skærm, i forhold til virkeligheden. Derfor anbefaler vi altid, at du bestiller et af vores farvekort. Det giver dig langt større sikkerhed for, at du vælger den rigtige farve fra start.

Hos Malerlager.dk kan du vælge mellem tre forskellige typer: Et til maling af interiør, et til facade og et til træbeskyttelse. Alle tre omfatter alle de populære og trendy farver, der er oppe i tiden lige nu samt en række klassikere. Det eneste du skal gøre, for at få et af vores gratis farvekort, er at bestille det online. Så får du det med posten et par dage efter.

Fordelen ved et farvekort

Fordelen ved at arbejde med et farvekort er ikke alene, at du får en langt mere præcis farvebestemmelse. Kortet giver dig tillige en masse inspiration i form af farvemuligheder, du måske ikke i første omgang havde overvejet. På den måde får du ikke blot en større sikkerhed for at få den rette farve – farvekortet giver dig også valgmuligheder, du måske ikke vidste eksisterede.