Vægbeklædning & Lim

Vægbeklædning indendørs – glasfilt, glasvæv og vævlim.

 

Her på siden finder du et stort udvalg af indendørs vægbeklædning, heriblandt glasfilt, glasvæv og savsmuldstapet. Vi sælger produkter fra nogle af verdens førende producenter, og sikrer dig derfor solid vægbeklædning af højeste kvalitet. Vores produkter har forskellige strukturer og udover at undersøge, hvordan de forskellige typer af vægbeklædning mest optimalt opsættes, spiller udseendet selvfølgelig også en rolle. Derfor er det vigtigt, at du udover kvaliteten tager stilling til, hvilken struktur du ønsker, at vægbeklædningen skal have.

 

Til opsætning af glasvæv, glasfilt eller tapet kræves naturligvis noget passende lim eller klister. Hos Malerlager.dk har vi blandt andet vævlim, tapetlim og vådrumsklæber, der alle tjener hver deres formål.

 

På siden finder du desuden også Klimatec vægbeklædning, som er det ideelle produkt til at gøre dine vægge varme. Klimatec gør indeklimaet bedre, idet produktet isolerer, samtidig med at det er åndbart. Isolationen og de varme vægge gør, at rummet hurtigere opvarmes, og derfor er det også et godt produkt til at opnå energibesparelse.  


Kundernes foretrukne

  • Hvilken type skal du bruge?

Viser 1 til 3 af 3 (1 sider)

Hvor meget maling skal jeg bruge?

Klik her og beregn den forventede mængde maling her

Bestil inden kl. 13.30 og få leveret næste hverdag eller afhent i butikken i Aarhus i dag

Opnå den optimale opsætning af vægbeklædning indendørs  

 

Hvad end du vælger glasfilt, glasvæv eller tapet til dit hjem, er det nødvendigt at undersøge, hvordan man opnår de flotteste resultater. For at undgå ujævnheder, er det er derfor vigtigt, at gøre et grundigt forarbejde inden du opsætter vægbeklædningen på dine vægge.

 

Glasfilt er en del tyndere end glasvæv, så vælger du eksempelvis glasfilt, er det utrolig vigtigt, at bunden er helt perfekt. Væggen skal altså være fuldstændig glat og ren, da selv den mindste ujævnhed ellers vil kunne ses gennem væven. Er din væg ikke helt fin, men derimod mere ujævn, anbefales det, at du vælger glasvæv. Glasvæv er ikke lige så fint og derfor ses alle ujævnheder ikke på samme måde som de gør ved glasfilt.

 

Med ovenstående menes altså, at vægbeklædningen blandt andet vælges på baggrund af væggens stand. Til opsætning er det desuden vigtigt, at du finder det helt rigtige lim- eller klisterprodukt. Der findes her produkter, som benyttes til hver deres type af vægbeklædning, og derudover afhænger limen eller klistret også af selve rummet og væggen.

 

Tapethuset.dk finder du et væld af klassiske og moderne tapeter til enhver stil og boligindretning. Her kan du vælge blandt tapeter med flere forskellige designs i blandt andet geometrisk, mønstret eller retro stil. I tapetbutikken sælger vi kvalitetstapeter fra nogle af de største tapet brands og vi garanterer, at du kan finde et tapet, der opfylder dine specifikke ønsker.