Spartler & Skrabere


En spartel er et nødvendigt værktøj i malerfaget. Reparer huller, ujævnheder eller skader med spartel og spartelmasse. Bruger du en spartel i god kvalitet bliver du hurtigere færdig, får en højere brugervenlighed og et flottere resultat. Hos Malerlager har vi nogle af markedets bedste spartler – og vi har spartler til alle formål. Skal du have fjernet tapet og maling? Eller udbedre skader på væggen inden videre behandling? Vi har skrabere til begge formål, som gør processen hurtigere og en hel del lettere. Vores værktøj er nøje udvalgt og i højeste kvalitet. Når du køber værktøj hos Malerlager, er du sikker på at få et værktøj for livet! Læs mere om de forskellige typer af spartler og skrabere og deres egenskaber nederst på siden.Viser 1 til 14 af 14 (1 sider)

Hvor meget maling skal jeg bruge?

Klik her og beregn den forventede mængde maling her

Bestil inden kl. 13.30 og få leveret næste hverdag eller afhent i butikken i Aarhus i dag

 

Spartler til alle formål

Der er stor forskel på spartlernes egenskaber. Skal du have fuldspartlet en væg med sandspartel, sat klinker på væggen eller noget helt tredje? Det er faktisk ikke det samme værktøj du skal bruge, så læs med, hvis du er i tvivl om, hvilket du skal bruge til dit projekt.


Sandspartel

En sandspartel bruges primært til at påføre sandspartel-masse. Spartlen fås i forskellige størrelser, og jo bredere klingen er, jo mere spartelmasse kan man påføre ad gangen. Sandspartelmasse bruges ofte oven på gipsplader, hvor man udjævner mellemrummen mellem pladerne og ønsker en ensartet overflade. Spartlen kan både bruges til plet- eller fuldspartling. Sandspartlen har et godt greb og ligger godt i hånden.

 

Håndspartel

En håndspartel har en relativ smal klinge, som kan bruges til flere formål. Den smalle klinge egner sig både til at skrabe gammelt tapet af væggen og til reparation af mindre skader. Når klingen er smal giver det samtidig i vis hårdhed og styrke i klingen. Det resulterer i en spartel, som er let at arbejde med og som giver flotte resultater - uanset om det er reparation af skader eller afskrabning af tapetrester. 

 

Japanspartel

En japanspartel er en simpel spartel, som er perfekt til reparation af mindre huller fra eksempelvis søm og skruer. Japanspartler er perfekt til at påføre Polyfilla.  Den smalle og fleksible klinge giver stor præcision i spartlingen, som medfører et ensartet resultat. Japanspartlerne fås i forskellige størrelser efter behov.

 

Dobbeltspartel

En dobbeltspartel er det perfekte redskab, hvis du skal lave en spartelvæg med indfarvet spartelmasse eller spartelmaling. Dobbeltspartlen er specielt egnet til at påføre indfarvet spartelmasse, da spartlen giver mulighed for, at lave det eftertragtede strukturerede udtryk på væggen. Spartlen fordeler massen jævnt og giver et smukt resultat.

Vævspartel

Denne vævspartel er udviklet til opsætning af alle former for væv. Spartlen er god til opsætning af glasfilt, glasvæv og kraftige tapeter. Den afrundede ende bruges til at jævne tapetet ud, uden risiko for at lave huller i overfladen. Derudover er den anden side lavet til at kunne nå ud i væggenes hjørner.

Plasttandspartel

Vores plasttandspartel bruges primært til at spartle lim, hvis der eksempelvis skal lægges fliser eller klinker. Spartlens tænder laver riller i limen, som giver fliser eller klinker bedre hæftning. En plasttandspartel kaldes også for en limspreder. 

 

Skrabere til maling og tapet

Allway Softgrip Skraber egner sig rigtig godt til at fjerne lak og malingrester på mur og træværk. Allway Softgrip fås i forskellige bredder alt efter behov. Tapetskrabere fra Tajima letter arbejdsbyrden, når der skal fjernes tapet. Det skarpe knivblad fjerner effektivt fastsiddende tapetrester. Skraberne fås med skafter i forskellige længder, så du let kan nå hele væggen.

 

Vores sortiment er som altid nøje udvalgt fra kvalitetsbevidste leverandører, som sikrer produkter i høj kvalitet, med lang levetid og høj brugervenlighed. Fandt du ikke det, du var på jagt efter? Ring eller skriv til os, så kan vi hjælpe dig videre i processen. Har du desuden spørgsmål eller brug for vejledning, så kontakt os hurtigst muligt - vi sidder altid klar til at hjælpe.