Spartler & Skrabere

Hos Malerlager sælger vi spartler og skrabere til alle formål, så hvis du står midt i et projekt og skal bruge værktøj sand, lim, maling og lignende, kan du finde det, du søger, her.

Vi forhandler alle spartler og skrabere fra Spekter, der er kendt for særdeles høj kvalitet. Som med vores andre produkter kan deres produktserier varmt anbefales, da dette værktøj gør dit arbejde meget nemmere. Hvis du søger en spartel fra Spekter, men du ikke kan finde den, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan bestille alle Spekters produkter hjem, og du kommer derfor ikke til at mangle noget.Viser 1 til 14 af 14 (1 sider)

Hvor meget maling skal jeg bruge?

Klik her og beregn den forventede mængde maling her

Bestil inden kl. 13.30 og få leveret næste hverdag eller afhent i butikken i Aarhus i dag

Inden du går i gang med et maleprojekt er det vigtigt, at du har det helt rette værktøj til formålet. Det gælder både værktøjet til afskrabning og div. spartler til spartelmasse og udfyldning af huller. Slutresultatet er ofte meget afhængig af de brugte værktøjer. Derfor skal du huske gode skrabere og spartler som kan sikre, at du får en jævn og ensartet overflade at male på. Her på siden finder du er bredt udvalg af spartler og skrabere så du er sikker på at opnå det bedst tænkelige resultat, uanset om det er et indendørs eller udendørs projekt du skal i gang med.