Glasfilt / glasvæv / savsmuldstapet

Hos Malerlager forhandler vi kvalitets glasfilt, væv og savsmuldstapet / rutex fra nogle af verdens førende producenter! Vi bruger lang tid på at finde frem til de allerbedste mærker, for at kunne sikre dig de absolut bedste materialer, uanset hvilket et projekt du står over for. Samtidigt handler vi stort ind, hvilket sikrer dig de absolut bedste priser på markedet, uanset om det gælder glasfilt og glasvæv her på siden, eller én af de mange andre typer vi forhandler. Uanset hvilken du klikker ind i, så bliver du mødt af et stærkt udvalg, til gode priser.

Skulle der være spørgsmål i forbindelse med køb af glasfilt og / eller glasvæv? Så må du endelig ikke tøve med at kontakte vores kundeservice, enten per e-mail eller telefon. Begge dele findes øverst på denne side. Det er vigtigt at have de rigtige materialer, for at man skal få det bedste slutresultat.

 Viser 1 til 27 af 27 (1 sider)

Hvor meget maling skal jeg bruge?

Klik her og beregn den forventede mængde maling her

Bestil inden kl. 13.30 og få leveret næste hverdag eller afhent i butikken i Aarhus i dag

Kæmpe udvalg i glasfilt, glasvæv og savsmuldstapet

Malerlager tilbyder mange former for glasfilt, glasvæv og savsmuldstapet, som alle kan give din væg et rigtig flot finish. Vi tilbyder både grundet og ugrundet glasvæv samt glasfilt med en meget robust overflade bestående af glasfibre, som er særligt velegnet til gips -, pap - og betonvægge.

Derudover tilbyder vi et udvalg af forskellige spartler. Vælg mellem vævspartler, plastrandspartler, limsprederspartel og meget mere. Du finder også et stort udvalg af andet effektivt tilbehør til projektet her på siden.

Hvordan opsættes glasvæv, glasfilt savmuldstapet?

Inden du starter opsætningen af glasvævet eller glasfiltet så skal forarbejdet være på plads, så vævlimet kan få fat på underlaget/væggen. Underlaget skal derfor helst være helt glat og rent, så du undgår ujævnheder. Hvis der er nogen huller eller lign. i væggen, inden opsætningen, skal de spartles og gøres jævne. Sætter du glasvæv, savsmuldstapet eller filt op på gammelt tapet, er det vigtigt, at du undersøger, om det gamle tapet sidder løst inden opsætning.

Glasvæv og glasfilt opsættes ved at støde det sammen, eller ved at overlappe banerne med 2 cm. Skær ned mellem banerne med en kniv og tag de overskydende strimler væk, så får du en perfekt overgang. Ved maling af ugrundet glasvæv og glasfilt anbefales det, at man husker at påføre en væv-og filtgrunder inden færdigmaling.