Malerværktøj

Malerværktøj af højeste kvalitet

Det helt rette malerværktøj er nødvendigt, hvis du ønsker en perfekt påført maling. Hos Malerlager.dk har vi et stort udvalg af malerværktøj til favorable online priser. Vi forhandler udelukkende malerværktøj af højeste kvalitet, hvoriblandt du finder produkter fra mærkerne Spekter og Guldberg. Vores malerværktøjer er ergonomiske og med forskellig anvendelse, så du kan male lige netop hvor og hvordan, du har behov for det.

 

Se bl.a. vores kvalitetsmalerruller, hvor størstedelen af disse leveres af mærket Spekter, der er kendt for deres yderst høje kvalitet. Her finder du malerruller af forskellige typer og i forskellige størrelser. Find desuden et yderst holdbart teleskopskaft, der skåner ryg og arme, når du skal male op i højderne. Skaftet har et kliklåsesystem, der gør, at bøjlen aldrig ryger af. Find også malerpensler med kvalitetsbørster i intelligent design og med høj holdbarhed. Med en god pensel opnår du det bedste finish og mindst muligt svineri i hjemmet. Slutteligt har vi også spartler og skrabere, samt andet malerværktøj – skraldeskruetrækkere, tapetbørster, fugepistoler og meget mere. Alt hvad du skal bruge til malerprojektet finder du hos os.


Kundernes foretrukne


Viser 1 til 3 af 3 (1 sider)

Hvor meget maling skal jeg bruge?

Klik her og beregn den forventede mængde maling her

Bestil inden kl. 13.30 og få leveret næste hverdag eller afhent i butikken i Aarhus i dag

Vigtige beslutninger inden du går i gang med at male

To vigtige beslutninger, inden du overhovedet går i gang med at male, er farvevalget og malingens kvalitet. Farver skaber stemning og rumfornemmelse, og alt efter hvilken farve du vælger, kan denne ændre rummet fuldstændig. Farven skal derfor passe til rummets størrelse, lysindfald og udformning - men det er også vigtigt, at farven passer til dit humør og den stemning, du ønsker at underbygge. Hver enkelt farve fås i et utal af toner, og derfor er det ikke nok blot at vælge en farve. Vælger du eksempelvis hvid, fås denne i mange toner og det kan have en afgørende betydning for stemningen i rummet, om du vælger en kold eller varm tone. Vi anbefaler dig derfor, at du bestiller et gratis farvekort, hvor du kan se alle farver og toner. Vi har tre forskellige farvekort: et indendørsfarvekort, farvekort til udendørs træværk og et facadefarvekort.

 

Udover farven skal malingens kvalitet også overvejes, da denne er afgørende for overfladens holdbarhed, samt hvordan den skal vedligeholdes. Hvis du er i tvivl om, hvilken kvalitet du skal anvende til netop dit maleprojekt, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vores kompetente medarbejdere vil stå klar med gode råd og guide dig til det helt rigtige valg af maling!

 

Når du endelig skal i gang med at male, er det rigtig vigtigt, at væggen forbehandles inden. En væg bliver ikke pæn af maling alene, og det er derfor nødvendigt, at underlaget er i orden. Væggen skal ikke blot være jævn og uden eksempelvis gamle tapetrester eller lignende, men den skal også være fuldstændig ren, for at opnå det bedste resultat. Find diverse værktøj til forbehandling af din væg hos os, så du kan opnå de bedste resultater.

 

Men resultatet bliver ikke optimalt, hvis ikke du har de rette pensler, maleruller og andre typer tilbehør til maleprojektet. Derfor er det vigtigt, at du vælger malerværktøj, som passer til netop dit projekt. Gå på inspiration her på siden og find alt til dit kommende maleprojekt.