Fugemasse & Kit

Se vores nøje udvalgte sortiment af fugemasser på denne side. Fugemasserne har forskellige egenskaber, så hvilken en du skal bruge, afhænger af dit projekt. Nogle er specielt udviklet til døre og karme, mens andre er vejrbestandige og egnet til udendørs brug. Se fugemassens egenskaber inde på produktet, eller læs mere om de typer af fugemasser nederst på siden. Uanset om du skal bruge fugemasse som et bærende element i dit projekt, eller for at give projektet en afsluttende finish, har vi produktet der matcher dit behov. Husk at købe en fugepistol med når du køber fugemasse. Har du brug for råd eller vejledning? Kontakt os her på chatten, send en mail eller ring på 86167300. Vi sidder klar til at hjælpe dig godt på vej i dit projekt.Viser 1 til 11 af 11 (1 sider)

Hvor meget maling skal jeg bruge?

Klik her og beregn den forventede mængde maling her

Bestil inden kl. 13.30 og få leveret næste hverdag eller afhent i butikken i Aarhus i dag

 

Hvilken fugemasse skal du vælge?

Fugemasser findes i mange afskygninger, og deres unikke egenskaber kan være svære at gennemskue. Vi har udarbejdet denne oversigt over vores typer af fugemasse, for at give dig et bedre overblik. Inden du skal fuge, skal du sikre dig, at overfladen er rengjort og fri for fedt, snavs og eventuelle gamle fugerester.

 

Akrylfugemasse

Akrylfugemasse er en halvelastisk fugemasse, som bruges til mindre indendørs reparationer. Fleksibiliteten i akrylfugemasse ligger oftest mellem 7,5-12,5%, hvilket gør fugemassen specielt egnet til fugning af mindre revner og sprækker som vægge, lofter og lister. Akrylfugemasse kan overmales relativt hurtigt efter fugning – kig på det specifikke produkt for præcis tørretid. Hæfter på de fleste overflader som træ, beton, tegl, puds, malede overflader og lignende materialer. Akrylfugemasse er inden hærdning vandopløseligt, så rengøring kan ske med vand. For at opnå det bedste resultat anbefaler vi, at du bruger Svalk fugekit til at glitte/udjævne fugen.

Akrylfugemassen er specielt egnet til fugning af: vægge, lofter, lister, fodlister.

 

Silikonefugemasse

Silikonefugemasse kaldes også vådrums- eller sanitetssilikone. Denne fugemasse er vandtæt og tåler konstant vandpåvirkning. Det gør den specielt egnet i vådrum og i brusenicher. Fugemassen er elastisk og nogle varianter kan optage bevægelser op til 25%. Silikone kan, modsat de fleste andre fugemasser, ikke overmales, men fås i forskellige farver. Silikonefugemasse indeholder fungicider, som bekæmper svamp og begroninger. Fugemassen har desuden høj bestandighed mod almindelige rengøringsmidler, hvilket er med til at give produktet en lang levetid. Fugemassen skal glittes med glittepind hurtigst muligt efter påføring.

Silikonefugemasse er specielt egnet til fugning af: brusenicher, vådrum, køkkenplader og bevægelsesfuger i byggerier.

 

MS-fugemasse

MS-fugemasse er en fugemasse, hvor man har forsøgt at kombinere de bedste egenskaber fra akryl- og polyurethanfugemasse. Fugemassen sikrer en lang holdbarhed og et resultat i høj kvalitet. MS-fugemasse er højelastisk og nogle varianter kan give sig op til 25%. Dette gør fugemassen egnet til større revner, sprækker og fugeopgaver. MS-fugemassen kan med fordel anvendes, når der stilles store krav til fugens fleksibilitet og elasticitet. Fugemassen hæfter på mange overflader, og er desuden velegnet til at fuge mellem byggematerialer. Kan bruges indendørs og udendørs. Fugemassen er modstandsdygtig overfor vind og vejr, og sikrer et flot resultat i mange år – både inde og ude. For at opnå det bedste resultat anbefaler vi, at du bruger Svalk fugekit til at glitte/udjævne fugen. Fugemassen kan overmales med de fleste malinger. 

MS-fugemasse er speciel egnet til fugning af: ekspansionsfuger, facader, dørkarme og vinduer.

 

Når du køber fugemasse hos Malerlager.dk, er du sikret en professionel samarbejdspartner gennem hele dit projekt. Vi står klar med vejledning og gode råd, så kontakt os på på chat, mail eller telefon 86167300.