Fugemasse & Kit

Vi forhandler flere forskellige fugemasser, der har forskellige formål i dit projekt. Hvis du ikke ved, hvad du skal bruge til din væg, så kan du lære mere om fugemasserne i teksten under produkterne.Viser 1 til 6 af 6 (1 sider)

Hvor meget maling skal jeg bruge?

Klik her og beregn den forventede mængde maling her

Bestil inden kl. 13.30 og få leveret næste hverdag eller afhent i butikken i Aarhus i dag

Fugemasse i løssalg eller kit

Når du skal bruge fugemasse eller en fugepistol, er det ikke helt lige meget, hvilken en du vælger. Det afhænger nemlig af, hvilken farve du ønsker og om det er til indendørs eller udendørs brug. Derudover er der forskel på de forskellige typer fugemasse der findes, hvilket også er en ting, man skal tage stilling til. Nogle er mest egnede til fugning mellem væg og loft, mens andre egner sig bedst til fugning på et badeværelse. Det kan være forvirrende at vælge imellem de forskellige patroner. Det du skal holde øje med er, hvad massen skal bruges til. Hver fugemasse har deres speciale og det er vigtigt, at du tager højde for det, når du.

For at danne et overblik over Malerlagerets sortiment vil de enkelte fugemassers egenskaber og anvendelse blive forklaret dybere:

Silikone Fugemasse

Silikone fugemasse anvendes til alle former for byggeri, såvel ude som inde og hæfter på stort set alle overflader uden primer. Tåler konstant vandpåvirkning og har en fantastisk modstandsevne overfor klimatisk ældning. Massen er yderst velegnet til badeværelser, kølerum, ventilationskanaler osv. OBS: kan ikke overmales.

Akryl fugemasse

Akryl fugemasse er vandbaseret og velegnet til at lukke sprækker/revner imellem lister og vægge m.v. før maling. Den er nem at anvende og kan fint overmales. Se også vores fugepistol skelet, som specielt er velegnet til at påføre denne type.

 

Opbyg en holdbar fuge

For at opbygge en holdbar og tæt fuge er det ikke nok blot at vælge den rigtige type. Ligesom med maling, skal alle overflader være rengjorte. Fladerne skal altså være helt frie for snavs, fedt og ikke mindst gammelt fugemasse. I nogen tilfælde anbefaler vi, at du grunder overfladen først.