Malerruller & tilbehør

Malerlager forhandler kun kvalitetsmalerruller. Vi får store dele af vores malerruller fra Spekter, som er kendt for deres utrolig høje kvalitet.
Vores Spekter PRO malerrullesæt (Grøn rulle) blev kåret til bedst i test af TV2 Fri. Den strinter ikke, den smører et pænere og mere ensartet lag på, og samtidig kan den indeholde meget mere maling end en langt billigere rulle.

Et sæt fra Spekter hjælper gevaldigt med malearbejdet, da man kan spare masser af tid og samtidig får et bedre slutresultat med den samme maling. Kvaliteten af deres varer er velkendt, og man ved derfor altid, at man køber et godt produkt, når man køber ruller fra Spekter.Viser 1 til 25 af 25 (1 sider)

Hvor meget maling skal jeg bruge?

Klik her og beregn den forventede mængde maling her

Bestil inden kl. 13.30 og få leveret næste hverdag eller afhent i butikken i Aarhus i dag

I forbindelse med et maleprojekt er det selvfølgelig vigtigt, at have fundet den rette maling. Men resultatet bliver ikke optimalt hvis ikke du har de rette pensler, maleruller og andre typer tilbehør til projektet. Her skal det selvfølgelig være ruller som passer til den overflade du skal male. Der findes mange forskellige modeller, korthårede ruller til glatte overflader, og selvfølgelig ruller med en længere luv til de lidt mere ru overflader.