Glasvæv

Hos Malerlager forhandler vi kvalitets glasvæv fra nogle af verdens førende producenter, vi har bl.a. glasvæv fra Marburg. Vi udvælger de allerbedste mærker, for at sikre dig det absolut bedste glasvæv. Samtidigt forsøger vi at handle stort ind, hvilket sikrer dig de absolut bedste priser på markedet, uanset om det gælder glasvæv eller miljøvæv her hos Malerlager. Vi forhandler mange typer af glasvæv som kan give dine vægge et stærkt og anderledes struktureret overflade. 

Uanset hvilken du klikker på, så bliver du mødt af 1. sorterings glasvæv. 

Skulle der være spørgsmål i forbindelse med køb af glasvæv? Så kontakt endelig vores kundeservice, enten per e-mail eller telefon. Begge dele findes øverst på denne side. Det er vigtigt at have de rigtige materialer, for at man skal få det bedste slutresultat.

 

 

 


  • Skal du bruge tape eller afdækning?
  • Hvilken type skal du bruge?

Viser 1 til 18 af 18 (1 sider)

Hvor meget maling skal jeg bruge?

Klik her og beregn den forventede mængde maling her

Bestil inden kl. 13.30 og få leveret næste hverdag eller afhent i butikken i Aarhus i dag

Kæmpe udvalg af glasvæv 

Malerlager tilbyder mange former for glasvæv, som alle kan give dine vægge struktureret overflade samt et rigtig flot finish. Hos Malerlager tilbyder vi alt lige fra murstens struktureret til sildebens struktureret miljøvæv. Vi tilbyder både grundet og ugrundet glasvæv med en meget robust overflade bestående af glasfibre, som er særligt velegnet til gips -, pap - og betonvægge. 

Derudover tilbyder vi et udvalg af forskellige spartler. Vælg mellem vævspartler, plastrandspartler og meget mere. Du finder også et stort udvalg af andet effektivt tilbehør til projektet her på siden.

Hvordan opsættes glasvæv?

Inden du starter opsætningen af glasvævet skal forarbejdet være på plads, så vævlimet kan få fat på underlaget/væggen. Underlaget skal derfor helst være helt glat og rent, så du undgår ujævnheder. Hvis der er nogen huller eller lign. i væggen, inden opsætningen, skal de spartles og gøres jævne. Sætter du glasvæv op på gammelt tapet, er det vigtigt, at du undersøger, om det gamle tapet sidder løst inden opsætning.

Glasvæv opsættes ved at støde det sammen, eller ved at overlappe banerne med 2 cm. Skær ned mellem banerne med en kniv og tag de overskydende strimler væk, så får du en perfekt overgang. Ved maling af ugrundet glasvæv anbefales det, at man husker at påføre en væv-og filtgrunder inden færdigmaling af dine vægge.