Tavlemaling & Magnetmaling

Hos Malerlager forhandler vi diverse tavle- og magnetmalinger fra den danske farvefabrik Skovgaard og Frydensberg. Produkterne kan bruges til at give din væg yderligere funktionalitet i hverdagen, og resultatet bliver en flot væg med høj ydeevne og i høj kvalitet, der giver dig nem adgang til en magnetisk overflade eller en tavle.Viser 1 til 11 af 11 (1 sider)

Hvor meget maling skal jeg bruge?

Klik her og beregn den forventede mængde maling her

Bestil inden kl. 13.30 og få leveret næste hverdag eller afhent i butikken i Aarhus i dag

Tavlemaling & magnetmaling

Er det ved at være tid til at skabe forandring i boligen? Her på siden finder du et stort udvalg af tavle- og magnetmaling i en høj kvalitet til fornuftige priser.

Med tavlemaling kan du skabe en traditionel skoletavle, hvor du ønsker. Det er muligt at skrive på tavlen med kridt samt viske det ud igen ligesom ved en almindelige skoletavle. En tavle har flere forskellige formål. Den kan eksempelvis bruges som opslagstavle, husketavle, kalender eller tegnetavle. Tavlemaling egner sig bedst på en helt glat væg, en dør, en skabslåge eller lignende da det er nemmest at skrive og tegne på. Tavlemalingen kan også bruges på træ og metal, hvis blot du husker at grunde først.

Med en magnettavle kan du skabe din helt egen opslagstavle på en væg eller en skabsdør. Magnetmaling er et godt alternativ til et whiteboard. Forskellen er blot at magnetisk maling påføres med maling frem for at blive skruet fast. Brug magnetmalingen på enten filt, væv, gips, beton, gipsplader, spartlede overflader eller træ. For at opnå den bedste effekt af magneten, anbefaler vi at du påfører magnetmalingen 2-3 gange. Derefter skal du afslutte med at overmale produktet med minimum glans 7 og helst lade malingen tørre i 12 timer mellem hver påføring.

Tavlemaling og magnetmaling er ideelle produkter til dig, der ønsker at skabe en mere personlig stil i hjemmet. I dag er det som bekendt enormt ønsket blandt folk, at hjemmet afspejler ens personlighed. Et personligt hjem kan være svært at skabe, men med enten tavlemaling eller magnetmaling, er du allerede et stort skridt nærmere den personlige stil. Selve det at få malingen op er utroligt let. Det eneste, du rigtigt skal bekymre dig om, er om hvad der skal skrives eller hænges op på tavlen. Om det er opskrifter på dine yndlingsdesserter, eller om det er børnenes ukronede mesterværker er helt op til dig selv at bestemme.

Du kan også kombinere magnet- og tavlemaling, hvis du både ønsker noget at skrive på, samt en flade du kan hænge ting op på. Ønsker du at vide mere, er du altid velkommen til at kontakte os. Hos Malerlager står vi altid til rådighed!