Cookies & Persondatapolitik

Hjemmesidens ejer og kontaktoplysninger

Denne hjemmeside er drevet og ejet af:

Malerlager.dk ApS
CVR 27491103
E-mail: [email protected]
Telefon: +45 86167300

Persondatapolitik

Ved at benytte denne hjemmeside www.malerlager.dk accepterer du, at Malerlager ApS behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.

Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

Når man besøger hjemmesiden, vil du blive bedt om at aflevere oplysninger såsom navn, adresse, e-mailadresse eller telefonnumre, i forbindelse med tilmelding til en eller flere services. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere svar og ydelser til dig.

Disse oplysninger vil vi aldrig sælge eller på anden måde videregive uden din udtrykkelige tilladelse. Oplysningerne er sikre hos os. Hvor ikke andet er angivet, sendes og opbevares disse oplysninger ikke krypteret. Alle data er dog beskyttet bag en firewall.

Vi videregiver kun personlige oplysninger, hvis det kræves af lovgivningen, eller hvis der foreligger en retskendelse.


Persondatapolitik

Behandling af personoplysninger er underlagt Persondataloven samt GDPR pr. 25. maj 2018. Personoplysningerne registreres hos Malerlager ApS. Vi opbevarer kun dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål i vores persondatapolitik. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mailadresse. E-mailadressen videregives ikke til andre. Du kan altid framelde dig vores nyhedsbrev via et link i bunden af nyhedsbrevet. Ved frameldelse, trækker du automatisk dit samtykke tilbage og dine oplysninger slettes fra vores mailingliste.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

 

Datasikkerhed

Dine personoplysninger behandles sikkert og fortroligt, uanset om der er tale om tilmelding til nyhedsbrev eller du er kunde hos Malerlager ApS. Vi behandler dem i overensstemmelse med lovgivningen og de bliver kun anvendt til det formål, de er indsamlet til og som der er givet samtykke til. Oplysningerne gemmes til de ikke længere er relevant. Malerlager ApS bruger tredjeparter, fx. til hostning af server, håndtering af betaling mv.

Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Malerlager ApSs vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Den dataansvarlige for opbevaring af dine data er Malerlager ApS.

Logstatistik
Logstatistik bruges på www.malerlager.dkog betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende en hjemmeside har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.
www.malerlager.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere hjemmesiden og dens funktionaliteter.

Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv, men for at du kan handle med os via hjemmesiden skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

* navn
* adresse
* telefonnummer
* e-mail
* CVR – kun ved firma

Ved betaling med betalingskort, sendes disse oplysninger direkte krypteret til vores betalingsudbyder. Vi har IKKE adgang til dine kortoplysninger. Vi videregiver kun personlige oplysninger, hvis det kræves af lovgivningen, eller hvis der foreligger en retskendelse.

Følgende grupper af medarbejdere har adgang til de registrerede oplysninger:
Administrationen og support samt bogholder.

Supplerende oplysninger om data sikkerhed og krypteringer:
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer kundeoplysninger krypteret via SSL-forbindelse.
Oplysningerne videregives ikke til tredjemand. Dog videregives relevante oplysninger fra din ordre til fragtfirmaer med henblik på levering af deres køb på webshoppen.
Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

 

Indsigt

Du vil altid kunne få indsigt i dine oplysninger hos Malerlager ApS. Hvis der er fejl eller mangler i vores oplysninger, rettes de hurtigst muligt. Ønsker du ikke længere at være registreret hos Malerlager ApS, sletter vi dine oplysninger inden for 14 dage efter vi har modtaget en skriftlig henvendelse fra dig vedr. dette.

Webstatistik

Vi anvender webstatistik, blandt andet for at finde ud af, hvilke af vore produkter, der er de mest populære.

 

Cookies

På www.malerlager.dk anvender vi cookies.

En cookie er en lille passiv data-fil, som ligger på din computer og hjælper dig til at huske tidligere besøgte hjemmesider samt dine præferencer. Fx. kan en cookie huske, om du kigger efter værktøj og ikke lamper og derned får du flest visninger og tilbud på værktøj. Ved nethandel forenkler cookies ofte salgsprocessen, så du ikke skal indtaste dine oplysninger adskillige gange. Cookies bruges derfor også i forbindelse med annoncering, da bannerannoncer m.m. bliver målrettet dine præferencer.

Cookies bruges bl.a. til statistik i Google Analytics samt øvrige trafiksporinger. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

For at kunne videreudvikle og forbedre Malerlager ApSs hjemmesider fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siderne. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest.

Malerlager ApS anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Google kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på www.malerlager.dk og fremgår af http://www.google.com/privacy.html

På www.malerlager.dk anvendes _ga cookies via Google Analytics som tildeler den besøgende et unikt ID. Det bruges til at følge hvordan hjemmesiden bruges. Disse data gemmes i 26 måneder.

Øvrige trafiksporinger anvender _paq som tildeler den besøgende et unikt ID. Det bruges til at følge hvordan hjemmesiden bruges. Disse data gemmes i så længe vi finder dem relevante.

Bortset fra i ovenstående tilfælde, videregiver Malerlager ApS ikke data om den enkelte kundes anvendelse af tjenesterne på www.malerlager.dk.

Cookies er anonyme og indeholder derfor ingen personlige data. Data-filen er passiv og kan derfor ikke sprede virus eller skade computeren eller programmerne.

Fravalg af cookies:

Du kan til enhver tid slette alle dine cookies fra din computer eller aktivt vælge det til eller fra ved hver enkelt hjemmeside. Til- og fravalg af cookies skal gøres i computerens browserindstillinger og derfor kan hjemmesideudbyderen ikke kontrollere eller ændre det. Du skal dog være opmærksom på, at ved fravalg af cookies, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Sletning af cookies

Fortryder du accept af cookies, kan du efterfølgende nemt slettes dem igen.
På PC sletter du dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete

Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, kan du finde hjælp på nedenstående links, afhængig af, hvilken browser du bruger.


Læs mere om cookies i de forskellige browsere her

Kontaktformular

Når du sender en besked via vores kontaktformular, gemmer vi dine data, for at kunne svare på din henvendelse. Når du anvender vores kontaktformular sendes dine oplysninger krypteret.