Indendørs Træværk og Metal

Du kan altid finde et bredt udvalg at træmaling hos os. Træmaling giver dit træværk et flot udseende og kan også ofte bruges på diverse metaller i hjemmet. Træ- og metalmaling er særdeles slidstærkt og kan derfor påføres de fleste steder i og uden for hjemmet, hvor det kan beholde dets flotte udseende i lang tid. Da malingen generelt er så resistent resulterer det også i, at man meget nemt kan rengøre den malede overflade.


  • Hvilken glans ønsker du?
    Højere glans giver slidstyrke og mere blankhed.

Viser 1 til 18 af 18 (1 sider)

Hvor meget maling skal jeg bruge?

Klik her og beregn den forventede mængde maling her

Bestil inden kl. 13.30 og få leveret næste hverdag eller afhent i butikken i Aarhus i dag

Find kvalitetstræmaling og -metalmaling til billige priser

Her på siden finder du et stort udvalg af metal- og træmaling, som giver en flot, slidstærk og holdbar overflade, som er nem at rengøre.

Med Beck & Jørgensen træmaling får du et dansk kvalitetsprodukt til indendørs brug, der desuden er miljømærket med Blomsten. Træmaling er beregnet til døre, paneler, og alt interiør af træ. Du finder tilmed et bredt udvalg af billig træmaling og pensler fra Beck & Jørgensen, så du sikrer, at du opnår det bedste resultat. 

Blomsten er et sikkert valg

Alle produkter belaster miljøet på den ene eller anden måde, når de fremstilles, bruges og smides ud. Kig derfor efter blomsten når du køber dit metal- og træ maling og dermed sikrer du, at du handler miljørigtigt.

Stop bakterier

Når du maler med miljørigtigt maling, skal du være opmærksom på følgende:

1. Rengør dit malerværktøj grundigt for at undgå snavs og lign.. På den måde sikrer du en øget holdbarhed.

2. Brug aldrig malingen direkte fra spanden, da det i længden kan være meget bakterieskabende. Hæld derfor malingen over i en bakke. Overskydende maling bør selvfølgelig ikke hældes tilbage i den ubrugte maling.

3. Dine pensler og ruller m.v. bør ikke stå for længe i vand efter brug, da det også kan forårsage en øget bakteriedannelse.

4. Dit malerværktøj skal altid være tørt inden brug.

Ovenstående punkter er vigtige at overholde, da Beck & Jørgensen maling ikke indeholder ammoniak eller andre organiske opløsningsmidler, som normalt holder bakterierne væk.