Savsmuldstapet

Hos Malerlager forhandler vi savsmuldstapet af den bedste kvalitet fra nogle af verdens førende producenter! Vi bruger lang tid på at finde frem til de allerbedste mærker for at kunne sikre dig de absolut bedste materialer, uanset hvilket projekt du står over for. Savsmuldstapet er ideelt at bruge i de fleste rum, da det er meget let at vedligeholde. Det er et yderst robust og slidstærkt tapet, hvorfor mange danske hjem er indrettet med netop savsmuldstapet. Samtidig giver savsmuldstapet en form for struktur på væggenes overflade. 

Tøv endelig ikke med at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål til opsætning eller lignende - enten per e-mail eller telefon. Begge dele findes øverst på denne side. 

 


  • Hvilken type skal du bruge?

Viser 1 til 3 af 3 (1 sider)

Hvor meget maling skal jeg bruge?

Klik her og beregn den forventede mængde maling her

Bestil inden kl. 13.30 og få leveret næste hverdag eller afhent i butikken i Aarhus i dag

Kæmpe udvalg i glasfilt, glasvæv og savsmuldstapet

Malerlager tilbyder mange former for glasfilt, glasvæv og savsmuldstapet, som alle kan give din væg et rigtig flot finish. Vi tilbyder både grundet og ugrundet glasvæv samt glasfilt med en meget robust overflade bestående af glasfibre, som er særligt velegnet til gips -, pap - og betonvægge.

Derudover tilbyder vi et udvalg af forskellige spartler. Vælg mellem vævspartler, plastrandspartler, limsprederspartel og meget mere. Du finder også et stort udvalg af andet effektivt tilbehør til projektet her på siden.

Hvordan opsættes glasvæv, glasfilt savmuldstapet?

Inden du starter opsætningen af glasvævet eller glasfiltet så skal forarbejdet være på plads, så vævlimet kan få fat på underlaget/væggen. Underlaget skal derfor helst være helt glat og rent, så du undgår ujævnheder. Hvis der er nogen huller eller lign. i væggen, inden opsætningen, skal de spartles og gøres jævne. Sætter du glasvæv, savsmuldstapet eller filt op på gammelt tapet, er det vigtigt, at du undersøger, om det gamle tapet sidder løst inden opsætning.

Glasvæv og glasfilt opsættes ved at støde det sammen, eller ved at overlappe banerne med 2 cm. Skær ned mellem banerne med en kniv og tag de overskydende strimler væk, så får du en perfekt overgang. Ved maling af ugrundet glasvæv og glasfilt anbefales det, at man husker at påføre en væv-og filtgrunder inden færdigmaling.