Nyheder

Sådan giver du træbeskyttelse til din terrasse
Der er forår i luften, og din træterrasse trænger til en ordentlig omgang. Benyt dig af årstidens milde vejr og få gjort noget ved terrassens trætte udtryk ovenpå en hård vinter. Måske er din terrasse af træ fyldt med grønne alger, der både er grimme at se på, men som også kan gøre en træterrasse glat som bare pokker at færdes på. I det nedenstående blogindlæg, vil vi guide dig i, hvordan du bedst muligt behandler din træterrasse, så den kan blive sommerklar..
Hvilken træbeskyttelse skal jeg vælge?
Står du og skal male udendørs træværk og er du i tvivl om hvilken type af træbeskyttelse du skal bruge? Læs denne guide, hvor vi gennemgår de forskellige former for træbeskyttelse samt deres fordele og egenskaber. Læs meget mere om transparent, halvdækkende og heldækkende træbeskyttelse lige her.      Oliebaseret eller vandfortyndet træbeskyttelse Inden for træbeskyttelse findes der overordnet to forskellige typer; vandfortyndbar/vandig eller oliebaseret. Men hvorfor bruge..
Sådan bruger du udendørs træbeskyttelse
Læs vores guide til hvordan du behandler dit træværk med træbeskyttelse Træbeskyttelse giver din træværk de allerbedste vilkår for et langt og holdbart liv. Men hvornår skal træværket behandles og hvilken træbeskyttelse skal du bruge? Læs denne guide, hvor vi beskriver hvordan, hvorfor og med hvilke produkter, du eksempelvis bør behandle dine havemøbler, træterrasse eller dit hegn med træbelsyttelse. Træ er et naturligt materiale, som under de rigtige forhold holder sig fantastisk..
Sådan maler du din radiator
Er du i gang med et projekt, som omfatter maling af radiatorer? Hos Malerlager har vi stor erfaring med maling af de fleste overflader - heriblandt både gamle og nye radiatorer. Flotte og nymalede radiatorer har stor betydning for udtrykket i dine rum. Vi har udarbejdet en guide, så du nemt kan komme i gang. Guide til maling af gamle og nye radiatorer Først og fremmest er det vigtigt, at den maling du anvender er udviklet specielt til radiatorer eller metal. Når du anvender en radiatormaling eller en maling til metal, får du en flot ensartet overfla..
Forarbejde og maling af fodlister, dørkarme eller paneler
  Mangler du tips til maling af fodlister, paneler eller dørkarme? Så har vi i det følgende indlæg udarbejdet en nem guide til formålet.  Sådan gør du dine fodlister, paneler og karme smukke igen Processen for maling af fodlister, paneler eller dørkarme er næsten den samme som ved større overflader. Dog benytter man en mindre pensel, da det giver det flotteste resultat. Før du går i gang med at male 1. Start med at dække underlaget med afdækningspap 135 gr 1 x 30 m..
Hvad betyder Glans?
Er du i tvivl om hvilken glans du skal vælge? Nedenfor giver vi en vejlednig til hvor mange procent lak, du skal bruge i hvilke rum.    "Hvad betyder glans?"  Glans fortæller, hvor mange procent lak, der er i en vægmaling, loftmaling el. lak. Det vil sige, at en glans 5 vægmaling, er der 5 % lak i, og den er derfor det man kalder mat. Jo højere man kommer op i glans, jo mere blanke bliver væggene, og jo mere kan de tåle at man tørrer af på dem, og de kan derfor også tåle mere slid.En glans 5..
Opsætning af filt eller væv
Står du og skal beklæde dine vægge med filt eller væv, og er du i tvivl om hvilken slags du skal vælge? Så læs vores guide, hvor vi gennemgår fordelene og ulemperne ved filt og væv samt hvordan du bedst muligt sætter det op.  Skal man vælge filt eller væv? Ønsker du flotte, glatte vægge og lofter, er filttapet den bedste løsning. Filt - også kendt som glasfilt - er en tynd filt af glas, som skaber en ensartet overflade samtidig med, at den holder sammen på underlaget og hi..
Gamle vægge, som skal beklædes med tapet
Gamle vægge, som skal beklædes med tapet Trin-for-trin guide til opsætning af tapet på afrensede vægge.   1. Efter at væggene er renset af for eventuelt gammelt tapet m.m., dækker man gulvet med afdækningspap 135 gr 1 x 30 m, som fastgøres i kanterne med afdækningstape 50 mm x 50 m. Derefter sætter man armeringstape selvklæb 50 x 90 mm i alle samlinger, vandret og lodret, medmindre der ikke er armeringstape i samlingerne på forhånd. 2. Herefter påføres en gang Polyfilla..
Forarbejde på gamle vægge, der er afrensede
Forarbejde på gamle vægge, der er afrensede   Når dine vægge er afrensede, starter forarbejdet på disse. Nedenfor har vi lavet en trin-for-trin guide, så du nemt kan komme i gang. 1. Man starter med at dække gulvet med afdækningspap 135 gr 1 x 30 m, som fastgøres i kanterne med afdækningstape 50 mm x 50 m. Efter at væggene er afrensede, tjekker man væggene efter for eventuelle søm, skruer og rawplugs. Derefter tjekker man væggene efter for store og små huller. 2. Såfrem..
Afrensning af gamle vægge
Afrensning af gamle vægge At rense gammelt tapet eller maling af en eller flere vægge kan være et krævende arbejde. Vi guider dig i forhold til brug af værktøj, samt hvilke metoder, du kan gøre brug af, når du skal i gang med arbejdet. Der er en mulighed, hvor man kan ridse væggene over med en maskine, der kaldes en "Papertiger". Den består af tre hjul med pigge på, som så sørger for, at man laver et lille hul ind igennem det første lag maling. Derefter blandes tapetopbløder med vand i en span..
Vægge med nyt væv/filt som skal males
Vægge med nyt opsat væv/filt, som skal males   I følgende afsnit har vi udarbejdet en nem trin-for-trin guide til dig, der skal male vægge med nyopsat væv eller filt. 1. Man starter med at dække gulvet med afdækningspap 135 gr 1 x 30 m. Fastgør i kanterne med afdækningstape 50 mm x 50 m. 2. Derefter giver man det en gang filt- og vævfylder, som man påfører med en malerrulle 25 cm og eventuelt med et forlængerskaft 1 m, da det letter ens arbejde og skåner ryggen. I hjørnerne påf&osla..
Vægge med tapet eller anden vægbeklædning som skal males
Vægge med nyligt opsat tapet eller anden beklædning, som skal males    Vi har udarbejdet en trin-for-trin guide til dig, der skal male vægge med nyligt opsat tapet eller anden vægbeklædning.    1. Start med at dække gulvet med afdækningspap 135 gr 1 x 30 m, som fastgøres i kanterne med afdækningstape 50 mm x 50 m.På nyt tapet anbefaler vi hos Malerlager, at man bruger en B&J Miljømaling glans 10 eller B&J Miljømaling glans 25, alt efter hvor blanke ens vægge skal ..
Maling af nypudsede vægge
Står du og skal male nogle nypudsede vægge? Her er en artikel, hvor vi hjælper dig med fremgangsmåden og hvilket værktøj vi anbefaler. I denne artikel tager vi udgangspunkt i en entré med nypudsede vægge, som skal males. Fremgangsmåden er i bund og grund den samme, uanset hvilket rum du skal male. Dog skal du være opmærksom på, hvilken maling du skal vælge. Læs vores guide til hvilken maling du skal bruge i dine forskellige rum her!   Hvad skal du bruge?  Afdækningspapir ..
Nye gipsvægge, som skal beklædes med væv/filt
Nye gipsvægge, som skal beklædes med væv/filt Gipsvægge er gode at bruge til at lave nye skillevægge, der senere hen kan rives ned uden det store besvær. Det er dog vigtigt at give den nye væg en korrekt førbehandling, når den er sat op, inden der kan males og tapetseres. 1. Man starter med at dække gulvet af med afdækningspap 135 gr 1 x 30 m, som fastgøres i kanterne med afdækningstape 50 mm x 50 m. Derefter sættes armeringstape selvklæb 50 x 90 mm i alle samlinger, vandret og lodret. 2. S&..
Nye gipsvægge, som skal beklædes med tapet
Nye gipsvægge, som skal beklædes med tapet Gipsvægge er gode at bruge til at lave nye skillevægge, der senere hen kan rives ned uden det store besvær. Det er dog vigtigt at give den nye væg en korrekt førbehandling, når den er sat op, inden der kan males og tapetseres. 1. Start med at dække gulvet med afdækningspap 135 gr 1 x 30 m. Fastgør i kanterne med afdækningstape 50 mm x 50 m. Herefter sættes armeringstape selvklæb 50 x 90 mm i alle samlinger - vandret og lodret. 2. Næste skridt er at ..
 Forarbejde på nyt gasbeton/beton
Skal dine nye gasbeton- eller betonvægge males? Så læs vores guide, hvori vi vejleder dig til det bedst mulige resultat.   Forarbejde på nye gasbeton- eller betonvægge   Først starter du med at dække gulvet med afdækningspap 135 gr 1 x 30 m, som fastgøres i kanterne med afdækningstape. På nye vægge af gasbeton eller beton starter man med at skrabe væggene af med en spartel for at fjerne eventuel lim eller små sten, der stikker ud i overfladen.2. Derefter tjekkes v&ae..
Forarbejde på nypudsede Vægge
Forarbejde på nypudsede vægge Før man går i gang med at male, skal væggen behandles med en grunder (Acryl grunder mikrodispers), for at malingen binder på væggen. Man bør fortynde sin grunder med vand, i fordelingen 5 liter grunder til 1 liter vand. Dette er for, at væggen ikke kommer til at skinne, hvorved man opnår en næsten glaslignende overflade, som ikke er ønskelig ved påbegyndelse af malerarbejdet. Grunderen påføres en enkelt gang, og herefter skal væggen tørre i 4-6 timer, f..
Forarbejde på nye gipsvægge
Forarbejde på en ny gipsvæg Gipsvægge er gode at bruge til at lave nye skillevægge, der senere hen kan rives ned uden det store besvær. Det er dog vigtigt at give den nye væg en korrekt førbehandling, når den er sat op, inden der kan tapetseres og males. 1. Man starter med at dække gulvet med afdækningspap 135 gr 1 x 30 m, som fastgøres i kanterne med afdækningstape 50 mm x 50 m. Herefter sættes der armeringstape selvklæb 50 x 90 mm i alle samlinger, vandret og lodret. 2. Nu skal væggene spartles..
Vådrumsbehandling af badeværelse
Vådrumsbehandling af badeværelse? Læs mere om regulativer og sikring af vådrum. Vi har udarbejdet en guide, hvor vi gennemgår proceduren trin-for-trin.      Før du går i gang  Der findes helt specifikke love og regler, når det gælder sikring af vådrum. Vi henviser derfor til bygningsreglementet.dk, der kortlægger de forskellige paragraffer omhandlende fugt- og vådrumssikring.  Definationen på et vådrum er et rum, som er påvirket af vand eller en relativ stor luftf..
0 kommentarer til denne artikel - Vis kommentarer
Vådrumsbehandling af badeværelsesloft Vådrumsbehandling er en serie af produkter, der er velegnede til toiletter/wc og andre vådzoner – dog ikke inde i brusekabinen.   1. Man starter med at dække gulvet med afdækningspap 135 gr 1 x 30 m, som fastgøres i kanterne med afdækningstape 50 mm x 50 m. Har man vådrumsgips, starter man med at opsætte armeringstape selvklæb 5 cm, men har man andre slags lofter, evt. gasbeton/beton eller pudsede lofter, opsættes der ikke armeringstape selvklæb 5 cm, dog ..
Viser 1 til 20 af 20 (1 sider)