Nyheder

Hvilken træbeskyttelse skal jeg vælge?
Står du og skal male udendørs træværk og er du i tvivl om hvilken type af træbeskyttelse du skal bruge? Læs denne guide, hvor vi gennemgår de forskellige former for træbeskyttelse samt deres fordele og egenskaber. Læs meget mere om transparent, halvdækkende og heldækkende træbeskyttelse lige her.      Oliebaseret eller vandfortyndet træbeskyttelse Inden for træbeskyttelse findes der overordnet to forskellige typer; vandfortyndbar/vandig eller oliebaseret. Men hvorfor bruge..
Sådan bruger du udendørs træbeskyttelse
Læs vores guide til hvordan du behandler dit træværk med træbeskyttelse Træbeskyttelse giver din træværk de allerbedste vilkår for et langt og holdbart liv. Men hvornår skal træværket behandles og hvilken træbeskyttelse skal du bruge? Læs denne guide, hvor vi beskriver hvordan, hvorfor og med hvilke produkter, du bør behandle dit træværk. Træ er et naturligt materiale, som under de rigtige forhold holder sig fantastisk smukt i mange år. Det er ekstra vigtigt at beskytte din udend&o..
Sådan maler du din radiator
Guide til hvordan du maler gamle og nye radiatorer Hvordan maler man gamle eller nye radiatorer? Er du i gang med et projekt som omfatter at male radiatorer, så læs med i denne guide. Hos Malerlager har vi stor erfaring med maling af de fleste overflader - heriblandt både gamle og nye radiatorer. Flotte og nymalede radiatorer har stort betydning for udtrykket i dine rum. Først og fremmest er det vigtigt, at den maling du anvender er udviklet specielt til radiatorer eller metal. Når du anvender en radiatormaling eller en maling til metal, får du en flot ens..
Forarbejde og maling af før-malede fodlister/dørkarme mm.
Sådan gør du dine fodlister, paneler og karme smukke igen Man starter med at dække underlaget med Afdækningspap 135 gr 1 x 30 m, som fastgøres i kanterne med Afdækningstape 50 mm x 50 m. Derefter tjekkes fodlisterne/dørkarmene for huller og revner, som fyldes med Letvægtsfiller 1-2 gange, så det bliver helt glat, som kan påføres med Japanspartler 3 stk. 5-8-10 cm. Træet slibes derefter med Sandpapir slib k 120. 5 m x 93 mm (120 er antal korn pr. cm2). Så rengøres vinduet med Grundrengø..
Hvad betyder Glans?
Glans fortæller, hvor mange procent lak, der er i en vægmaling, loftmaling el. lak. Det vil sige, at en glans 5 vægmaling, er der 5 % lak i, og den er derfor det man kalder mat. Jo højere man kommer op i glans, jo mere blanke bliver væggene, og jo mere kan de tåle at man tørrer af på dem, og de kan derfor også tåle mere slid.En glans 5, er helt mat, og vil blive blank, hvis man gnider sin finger hen ad væggen. Ved kraftig/længerevarende gnidning, vil den også blive gullig. Man bør derfor vælge en..
Gamle vægge - Gamle vægge, som skal beklædes med væv/filt
Gamle vægge, som skal beklædes med væv/filt Efter at væggene er renset af for eventuelt gammelt tapet m.m., dækker man gulvet med Afdækningspap 135 gr 1 x 30 m, som fastgøres i kanterne med Afdækningstape 50 mm x 50 m. Derefter sætter man Maleremse selvklæb 50 x 90 mm i alle samlinger, vandret og lodret, medmindre der ikke er maleremser i samlingerne på forhånd. Så påføres en gang Becker filler, der er velegnet til store og små huller. Det er et pulver, der skal blandes med vand og røre..
Gamle Vægge - Gamle vægge, som skal beklædes med tapet
Gamle vægge, som skal beklædes med tapet Efter at væggene er renset af for eventuelt gammelt tapet m.m., dækker man gulvet med Afdækningspap 135 gr 1 x 30 m, som fastgøres i kanterne med Afdækningstape 50 mm x 50 m. Derefter sætter man Maleremse selvklæb 50 x 90 mm i alle samlinger, vandret og lodret, medmindre der ikke er maleremser i samlingerne på forhånd. Så påføres en gang Becker filler, der er velegnet til store og små huller. Det er et pulver, der skal blandes med vand og røres rundt, ..
Gamle Vægge - Forarbejde på gamle vægge, der er afrensede
Forarbejde på gamle vægge, der er afrensede Man starter med at dække gulvet med Afdækningspap 135 gr 1 x 30 m, som fastgøres i kanterne med Afdækningstape 50 mm x 50 m. Efter at væggene er afrensede, tjekker man væggene efter for eventuelle søm, skruer og rawplugs. Derefter tjekker man væggene efter for store og små huller, som man fylder med Becker filler, som er pulver, der skal blandes med vand og røres rundt, til det er en masse. Man kan regulere tykkelsen af massen ved at tilsætte meget eller lidt pulver. ..
Gamle Vægge - Afrensning af gamle vægge
Afrensning af gamle vægge Der er en mulighed, hvor man kan ridse væggene over med en maskine, der kaldes Papertiger. Den består af tre hjul med pigge på, som sørger for, at man laver et lille hul ind igennem det første lag maling. Derefter blandes Tapetopbløder med vand i en spand, hvorefter det smøres på væggene med en Halvanstryger grå 120 x 40 mm til loft/vægge op til 2-3 gange, hvorefter det skal stå og trække. Derefter bruges en Sandspartel 15 cm til at skrabe det løse tapet af væggene...
Nye Vægge - Vægge med nyt væv/filt som skal males
Vægge med nyt opsat væv/filt, som skal males – i entré Man starter med at dække gulvet med Afdækningspap 135 gr 1 x 30 m, som fastgøres i kanterne med Afdækningstape 50 mm x 50 m. Derefter giver man det en gang filt og vævfylder gl 7, som man påfører med en Valse pronel stick 18 cm + Skaft 18 cm stick og et forlængerskaft 1 m + rullespand, da det letter ens arbejde og skåner ryggen. I hjørnerne påføres det med en Oval pensel 35 mm, en stikpensel med knæk 35mm og en Valse girpaint 10 cm ..
Nye Vægge - Vægge med nyt tapet eller anden vægbeklædning som skal males
Vægge med nyt opsat tapet, som skal males – i entré Man starter med at dække gulvet med Afdækningspap 135 gr 1 x 30 m, som fastgøres i kanterne med Afdækningstape 50 mm x 50 m. På nyt tapet i en entré anbefaler Malerlager, at man bruger en B&J Miljømaling glans 10 eller B&J Miljømaling glans 25, alt efter hvor blanke ens vægge skal være. Det er begge malinger som er meget robuste og nemme at tørre af. Malerlager anbefaler en lys og venlig farve, da det giver et godt og venligt miljø ..
Nye Vægge - Nypudsede vægge som skal males
Nypudsede vægge som skal males Står du og skal male nogle nypudsede vægge? Her er en artikel, hvor vi hjælper dig med fremgangsmåden og hvilket værktøj vi anbefaler. I denne artikel tager vi udgangspunkt i en entré med nypudsede vægge, som skal males. Fremgangsmåden er i bund og grund den samme, uanset hvilket rum du skal male. Dog skal du være opmærksom på, hvilken maling du skal vælge. Læs vores guide til hvilken maling du skal bruge i dine forskellige rum her!   Hvad skal du bruge?  ..
Nye Vægge - Nye gipsvægge, som skal beklædes med væv/filt
Nye gipsvægge, som skal beklædes med væv/filt Gipsvægge er gode at bruge til at lave nye skillevægge, der senere hen kan rives ned uden det store besvær. Det er dog vigtigt at give den nye væg en korrekt førbehandling, når den er sat op, inden der kan males og tapetseres. Man starter med at dække gulvet med Afdækningspap 135 gr 1 x 30 m, som fastgøres i kanterne med Afdækningstape 50 mm x 50 m. Derefter sætter man Maleremse selvklæb 50 x 90 mm i alle samlinger, vandret og lodret. Så påf&..
Nye Vægge - Nye gipsvægge, som skal beklædes med tapet
Nye gipsvægge, som skal beklædes med tapet Gipsvægge er gode at bruge til at lave nye skillevægge, der senere hen kan rives ned uden det store besvær. Det er dog vigtigt at give den nye væg en korrekt førbehandling, når den er sat op, inden der kan males og tapetseres. Man starter med at dække gulvet med Afdækningspap 135 gr 1 x 30 m, som fastgøres i kanterne med Afdækningstape 50 mm x 50 m. Derefter sætter man Maleremse selvklæb 50 x 90 mm i alle samlinger, vandret og lodret. Så påføre..
Nye Vægge - Forarbejdet på nyt gasbeton/beton
Forarbejde på nyt gasbeton/beton Først starter man med at dække gulvet med Afdækningspap 135 gr 1 x 30 m, som fastgøres i kanterne med Afdækningstape. På nye vægge af gasbeton/beton starter man med at skrabe væggene af med en spartel for at fjerne eventuel lim eller små sten, der stikker ud i overfladen. Derefter tjekker man væggene efter for store og små huller, som man fylder med Pollyfilla husrep, som er pulver, der skal blandes med vand og røres rundt, til det er en masse. Man kan regulere tykkels..
Nye Vægge - Forarbejde på nypudsede Vægge
Forarbejde på nypudsede vægge Før man går i gang med at male, skal væggen behandles med en grunder, for at malingen binder på væggen. Man bør fortynde sin grunder med vand, i fordelingen 5 liter grunder til 1 liter vand. Dette er, for at væggen ikke kommer til at skinne, hvorved man opnår en næsten glaslignende overflade, som ikke er ønskelig ved påbegyndelse af malerarbejdet. Grunderen påføres en enkelt gang, og herefter skal væggen tørre i 4-6 timer, før malingen kan påf&..
Nye Vægge - Forarbejdet på nye gipsvægge
Forarbejde på en ny gipsvæg Gipsvægge er gode at bruge til at lave nye skillevægge, der senere hen kan rives ned uden det store besvær. Det er dog vigtigt at give den nye væg en korrekt førbehandling, når den er sat op, inden der kan tapetseres og males. Man starter med at dække gulvet med Afdækningspap 135 gr 1 x 30 m, som fastgøres i kanterne med Afdækningstape 50 mm x 50 m. Derefter sættes der Maleremse selvklæb 50 x 90mm i alle samlinger, vandret og lodret. Derefter skal væggene spartles over al..
Vådrumsbehandling på badeværelse vægge
Vådrumsbehandling er en serie af produkter, der er velegnede til toiletter/wc og andre vådzoner – dog ikke inde i brusekabinen. Man starter med at dække gulvet med Afdækningspap 135 gr 1 x 30 m, som fastgøres i kanterne med Afdækningstape 50 mm x 50 m. Har man vådrumsgips, starter man med at opsætte maleremser selvklæb 5 cm, men har man andre slags vægge, evt. gasbeton/beton og pudsede vægge, opsættes der ikke maleremser selvklæb 5 cm, dog kun hvis der er samlinger i vægelementerne. Derefter spartles ..
0 kommentarer til denne artikel - Vis kommentarer
Vådrumsbehandling på badeværelse loft Vådrumsbehandling er en serie af produkter, der er velegnede til toiletter/wc og andre vådzoner – dog ikke inde i brusekabinen. Man starter med at dække gulvet med Afdækningspap 135 gr 1 x 30 m, som fastgøres i kanterne med Afdækningstape 50 mm x 50 m.Har man vådrumsgips, starter man med at opsætte maleremser selvklæb 5 cm, men har man andre slags lofter, evt. gasbeton/beton og pudsede lofter, opsættes der ikke maleremser selvklæb 5 cm, dog kun hvis der er samlinge..
Viser 1 til 19 af 19 (1 sider)