Beck & Jørgensen maling

På denne side finder du en oversigt over og en beskrivelse af Beck & Jørgensens mest anvendte produkter, der kan benyttes til diverse indendørs maleropgaver. 

 

Malerlager har et stort udvalg af kvalitetsmaling fra Beck og Jørgensen. Malingen kan bruges i mange sammenhænge, så uanset hvilket malerprojekt du står over for, har vi produkterne der skaber de flotteste og mest holdbare resultat. I vores store udvalg, finder du flere produkter fra Beck og Jørgensen, der har stor erfaring med maling.

Beck & Jørgensen har en klart defineret miljøpolitik med retningslinjer for energiudnyttelse, udledninger til naturen og beskyttelse af medarbejderne på arbejdspladsen. Miljøet er med andre ord i højsædet, og miljøcertifikater dokumenterer dette.

B&J er miljøcertificeret iht. DS/EN ISO 14001 og arbejdsmiljøcertificeret efter DS/ISO 45001.

 

Produkternes numre viser glansgraderne. Dermed har B&J 10 en glans 10. Ved en høj glans vil væggene skinne en smule mere, samt opnå en mere slidstærk overflade, der lettere kan rengøres, end ved de lavere glansgrader.

Alle malingerne kan tones i lige den farve du ønsker. Du kan også se vores oversigter over alle Ral farver og NCS farver.

 

 
 

Beck & Jørgensen 1:

 

B&J 1 er en lugtsvag loftmaling, der fremstår med en helmat og refleksfri overflade. Produktet er velegnet til lofter med lysindfald, hvor der stilles ekstra krav til finish. B&J 1 har en god dækkeevne, står uden synlige rullespor og er nem at pletreparere. Produktet fremstår med en flot finish og kan benyttes direkte på glasvæv og filt, samt puds, beton og velafbundet spartelmasse. Benyttes produktet direkte på sandspartel, er det nødvendigt at denne er af god og bæredygtig kvalitet, samt gennemhærdet.

Det anbefales at udføre prøvefelt.

B&J 1 opfylder kravene til EU miljømærket Blomsten i alle nuancer.

 

Beck & Jørgensen 5:

 

B&J 5 er en fugtsvag og robust plastvægmaling med god dækkeevne. Velegnet til de fleste maleropgaver i almindelige boliger og kontorer. Produktet fremstår med en flot finish og kan benyttes direkte på glasvæv og filt, samt puds, beton og velafbundet spartelmasse. Benyttes produktet direkte på sandspartel, er det nødvendigt at denne er af god og bæredygtig kvalitet, samt gennemhærdet.

Det anbefales at udføre prøvefelt.

B&J 5 Vægmaling opfylder kravene til EU miljømærket Blomsten i alle nuancer.

 

Beck & Jørgensen 7:

 

B&J 7 er en lugtsvag plastbaseret kvalitetsvægmaling til steder, hvor der ønskes lidt ekstra i form af finish og glans. Velegnet til de fleste maleropgaver i boliger, institutioner og kontorer. Produktet fremstår med en flot ensartet og rengøringsvenlig overflade. Produktet fremstår med en flot finish og kan benyttes direkte på glasvæv og filt, samt puds, beton og velafbundet spartelmasse. Benyttes produktet direkte på sandspartel, er det nødvendigt at denne er af god og bæredygtig kvalitet, samt gennemhærdet.

Det anbefales at udføre prøvefelt.

B&J 7 Vægmaling opfylder kravene til EU miljømærket Blomsten i alle nuancer.

 

Beck & Jørgensen 10:

 

B&J 10 er en lugtsvag acrylbaseret kvalitetsvægmaling til steder, hvor der ønskes en slidstærk overflade med høj finish og glans. Velegnet til de fleste maleropgaver i boliger, institutioner og kontorer, hvor der stilles store krav til resultatet. Produktet fremstår med en rengøringsvenlig overflade og opnår vaskeklasse 1 efter EN 13300.

B&J 10 Vægmaling opfylder kravene til EU miljømærket Blomsten i alle nuancer.

 

Beck & Jørgensen 25:

 

B&J 25 er en lugtsvag acrylbaseret kvalitetsvægmaling til steder, hvor der ønskes en slidstærk overflade med høj finish og glans. Velegnet til de fleste maleropgaver i boliger, institutioner og trappeopgange, hvor der stilles store krav til resultatet. Produktet fremstår med en rengøringsvenlig overflade og opnår vaskeklasse 1 efter EN 13300.

B&J 25 Vægmaling opfylder kravene til EU miljømærket Blomsten i alle nuancer.

 

Produkter relateret til denne artikel

B&J 25 Superfinish - Glans 25 – Vægmaling - Fra Beck & Jørgensen

B&J 25 Superfinish - Glans 25 – Vægmaling - Fra Beck & Jørgensen

229,00kr

B&J 5 - Glans 5 – Vægmaling - Fra Beck & Jørgensen

B&J 5 - Glans 5 – Vægmaling - Fra Beck & Jørgensen

179,00kr

B&J 7 - Glans 7 – Vægmaling - Fra Beck & Jørgensen

B&J 7 - Glans 7 – Vægmaling - Fra Beck & Jørgensen

189,00kr

B&J 10 Superfinish - Glans 10 – Vægmaling - Fra Beck & Jørgensen

B&J 10 Superfinish - Glans 10 – Vægmaling - Fra Beck & Jørgensen

209,00kr

B&J 1 - Glans 1 - Loftmaling - Fra Beck & Jørgensen

B&J 1 - Glans 1 - Loftmaling - Fra Beck & Jørgensen

339,00kr

Relaterede artikler

Hvad betyder glans?

 

 

Glans fortæller, hvor mange procent lak, der er i en vægmaling, loftmaling eller lak. Er du i tvivl om hvilken glans du skal vælge? Her giver vi en vejledning til hvor mange procent lak, du skal bruge i hvilke rum.

Sådan finder du den rette RAL farve

Har du svært ved at vælge den helt rigtige RAL farve til dit malerprojekt? Vi har lavet en guide, så farvevalget forhåbentlig bliver lidt nemmere. For at du ikke skal gå gennem alle farverne i systemet, har vi samlet de 10 mest populære RAL farver lige her.

RAL farvekort

 

 

Vi har samlet alle RAL-farver, så du kan finde lige netop den farve, der passer bedst til dig og dit malerprojekt. Vores maling kan laves i alle farvekoder, så der er frit valg på alle hylder, uanset hvilken glans du skal bruge.

NCS Farvekort

 

 

Vi har lavet et NCS farvekort, så det forhåbentlig bliver lidt nemmere, at vælge den rette farve til dit kommende malerprojekt. Vores maling kan laves i alle farvekoder, så der er frit valg på alle hylder, uanset hvilken glans du skal bruge.