Spraymaling

Malerlager har et stort udvalg i spraymaling, i alle mulige farver. Spraymaling er et must for den kreative gør-det-selv-type, og kan anvendes til mange formål. Har du f.eks. nogle kedelige gamle træstole, kan du med et par dåser spraymaling til træ i en frisk farve nemt pifte dem op, så de får nyt liv. Til mange malerprojekter er det også langt nemmere og hurtigere at bruge spraymaling frem for almindelig maling. Hos Malerlager får du et stort udvalg i kvalitetsspraymaling til billige penge.Viser 1 til 36 af 36 (1 sider)

Hvor meget maling skal jeg bruge?

Klik her og beregn den forventede mængde maling her

Bestil inden kl. 13.30 og få leveret næste hverdag eller afhent i butikken i Aarhus i dag

Spraymaling til den rigtige pris

Spray maling er blevet mere og mere populært i hjemmet, og bruges til at male flere forskellige ting. Det kan f.eks. være mindre overflader, radiatorer eller en vægdekoration. På siden her finder du et bredt udvalg af billig spraymaling i flere forskellige farver og i høj kvalitet. Uanset om du ønsker at dekorere pigeværelset i fine lyserøde nuancer eller blot holde den klassiske og rolige stil, har du mulighed for at finde farver, som matcher dine ønsker. Hele vores sortiment er fra Motip i høj kvalitet, men stadig til en billig pris, som passer til træ og metal både indendørs og udendørs.

Spraymaling er udover førnævnte områder god til at male store overflader, da det går langt hurtigere end med en normal pensel. Mange bruger i dag spraymaling, hvis de skal male udendørs, da man sparer en masse tid. Hvis man maler indendørs, skal man sørge for at dække møbler og lign. godt til, da spray maling kan have en tendens til at sprøjte en del.

Hvis det er en mindre eller ujævn overflade, du skal male, kan det også være en god løsning at bruge spraymaling, da det sikrer en mere ensartet overflade.

Læs mere om udvalget af billig spraymaling under produkterne. Hvis du har nogen spørgsmål, så husk, at du altid er mere end velkommen til at kontakte os for gode råd.