Spraymaling

Vi har sammensat et stort udvalg i spraymaling, i alle mulige farver. Spraymaling er et must for den kreative gør-det-selv-type, og kan anvendes til mange formål. Den lette arbejdsmetode, den ensartede overflade og den korte tørretid er bare eksempler på hvorfor spraymaling er på populært. Spraymaling kan bruges på forskellige overflader, og kan bruges både indenfor og udendørs. Har du f.eks. nogle kedelige gamle træstole, kan du med et par dåser spraymaling til træ i en frisk farve nemt pifte dem op, så de får nyt liv. Til mange malerprojekter er det også langt nemmere og hurtigere at bruge spraymaling frem for almindelig maling. Hos Malerlager får du et stort udvalg i kvalitetsspraymaling til gode priser.Viser 1 til 36 af 36 (1 sider)

Hvor meget maling skal jeg bruge?

Klik her og beregn den forventede mængde maling her

Bestil inden kl. 13.30 og få leveret næste hverdag eller afhent i butikken i Aarhus i dag

Indendørs og udendørs spraymaling

Spraymaling er blevet mere og mere populært i hjemmet, og det er med god grund. De mange anvendelsesmuligheder og de ensartede resultater gør spraymaling til et oplagt valg til mange projekter. Det kan f.eks. være mindre overflader, radiatorer, træværk eller en vægdekorationer. På siden her finder du et bredt udvalg af billig spraymaling i flere forskellige farver og i høj kvalitet. Uanset om du ønsker at dekorere pigeværelset i fine lyserøde nuancer eller blot holde den klassiske og rolige stil, har du mulighed for at finde farver, som matcher dine ønsker. Hele vores sortiment er fra Motip i høj kvalitet, som passer til træ og metal både indendørs og udendørs.

Spraymaling er udover førnævnte områder god til at male store overflader, da det går langt hurtigere end med en normal pensel. Mange bruger i dag spraymaling, hvis de skal male udendørs, da man sparer en masse tid. Hvis man maler indendørs, skal man sørge for at dække møbler og lign. godt til, da spray maling kan have en tendens til at sprøjte en del.

Hvis det er en mindre eller ujævn overflade, du skal male, kan det også være en god løsning at bruge spraymaling, da det sikrer en mere ensartet overflade. 

Spraymaling til træ

De fleste varianter af vores spraymaling er egnet til forskellige overflader herunder træ. Så uanset om du skal have malet træværk indenfor eller udendørs kan spraymaling være en genial løsning. Når du anvender spraymaling frem for traditionel maling, sikrer du et mindre tidsforbrug, en ensartet overflade og et flot resultat. Spraymalingen til træværk findes i mange farver, så du kan opnå præcis det resultat du ønsker.

Spraymaling til radiatorer

Trænger radiatorerne derhjemme til et friskt pust? Radiatorspray fra Motip er nemt at arbejde med og gør det let og overskueligt at male flotte radiatorer. Den hvide spraymaling sikrer et flot ensartet resultat, samtidig med at malingen er udviklet til at kunne tåle de høje temperaturer. 

Læs mere om udvalget af billig spraymaling under produkterne. Hvis du har nogen spørgsmål, så husk, at du altid er mere end velkommen til at kontakte os for gode råd.