Spraymaling

Find spraymaling til alle dine projekter her! Vi har sammensat et stort udvalg i spraymaling i alle mulige farver. Spraymaling er et must for den kreative gør-det-selv-type, og kan anvendes til mange formål. Den lette arbejdsmetode, den ensartede overflade og den korte tørretid er bare eksempler på hvorfor spraymaling er på populært. Spraymaling kan bruges på forskellige overflader, og kan bruges både indenfor og udendørs. Har du f.eks. nogle kedelige gamle træstole, kan du med et par dåser spraymaling til træ i en frisk farve give dem nyt liv. Til mange malerprojekter er det også langt nemmere og hurtigere at bruge spraymaling frem for almindelig maling. Læs mere om produkterne nederst på siden. Hos Malerlager får du et stort udvalg i spraymaling i høj kvalitet til gode priser.


  • Farve
  • Type

Viser 1 til 40 af 48 (2 sider)

Hvor meget maling skal jeg bruge?

Klik her og beregn den forventede mængde maling her

Bestil inden kl. 13.30 og få leveret næste hverdag eller afhent i butikken i Aarhus i dag

Indendørs og udendørs spraymaling

Spraymaling er blevet mere og mere populært i hjemmet, og det er med god grund. De mange anvendelsesmuligheder og de ensartede resultater gør spraymaling til et oplagt valg til mange projekter. Det kan f.eks. være mindre overflader, radiatorer, træværk eller vægdekorationer. På siden her finder du et bredt udvalg af billig spraymaling i flere forskellige farver og i høj kvalitet. Uanset om du ønsker at dekorere pigeværelset i fine lyserøde nuancer eller blot holde den klassiske og rolige stil, har du mulighed for at finde farver, som matcher dine ønsker. Hele vores sortiment er fra Motip, som leverer produkter i høj kvalitet, som passer til træ og metal både indendørs og udendørs.

Spraymaling er udover førnævnte områder god til at male store overflader, da det går langt hurtigere end med en normal pensel. Mange bruger i dag spraymaling, hvis de skal male udendørs, da man sparer en masse tid. Hvis man maler indendørs, skal man sørge for at dække møbler og lign. godt til, da spraymaling kan have en tendens til at sprøjte en del.

Hvis det er en mindre eller ujævn overflade, du skal male, kan det også være en god løsning at bruge spraymaling, da det sikrer en mere ensartet overflade. 

 

Spraymaling til træ

De fleste varianter af vores spraymaling er egnet til forskellige overflader herunder træ. Så uanset om du skal have malet træværk indenfor eller udendørs kan spraymaling være en genial løsning. Når du anvender spraymaling frem for traditionel maling, sikrer du et mindre tidsforbrug, en ensartet overflade og et flot resultat. Spraymalingen til træværk findes i mange farver, så du kan opnå præcis det resultat du ønsker.

 

Spraymaling til radiatorer

Trænger radiatorerne derhjemme til et friskt pust? Radiatorspray fra Motip er nemt at arbejde med og gør det let og overskueligt at male flotte radiatorer. Den hvide spraymaling sikrer et flot ensartet resultat, samtidig med at malingen er udviklet til at kunne tåle de høje temperaturer. 

 

Miljøvenlig spraymaling fra Dupli-Color

Med de vandbaserede spraymalinger fra Duplo-Color får du spraymaling, som du kan bruge med god samvittighed. 90% af opløsningsmidlerne er erstattet med vand, hvilket giver en miljøvenlig maling, som kan bruges ude og inde. Spraymalingen er lavet i høj kvalitet og med god dækkeevne, som giver en flot ensartet overflade. Den typiske spraymaling-lugt er fjernet og blevet erstattet af en behagelig vaniljeduft, som gør det let og behageligt at bruge spraymalingen indendørs. Den vandbaserede spraymaling hæfter på det fleste overflader, og grundet det miljøvenlige indhold, kan malingen bruges utallige steder. Brug spraymaling på badeværelset eller køkkenet, udendørs på haveredskaber eller havemøbler. Du kan endda bruge spraymalingen på børnelegetøjet, da malingen ikke indeholder giftige kemikalier. Spraymalingen hæfter blandt andet på træ, metal, glas, plast og keramik. Når spraymalingen er påført er tørretiden relativ kort. Den malede overfalde er støvtør efter 15-20 minutter, tør til at røre efter 2 timer. Den malede overflade opnår optimal hærdning efter ca. 5 dage og kan efterfølgende rengøres med en mild søbeopløsning. En spraydåse dækker ca. 1 m2. Emballagen og låget er fremstillet af genbrugsmaterialer, hvilket vidner om en miljøvenlig maling fra inderst til yderst. De vandbaserede spraymalinger fra Dupli-color fås i forskellige farver og er ca. med glans 80, hvilket giver en skinnende overflade. Den hvide og sorte spraymaling fås både i mat og blank. 

 

Læs mere om udvalget af billig spraymaling under produkterne. Hvis du har nogen spørgsmål, så husk, at du altid er mere end velkommen til at kontakte os for gode råd.