Udendørs maling til udvendigt træværk

Her kan du købe et bredt udvalg af udendørs maling i både heldækkende, halvdækkende og transparente varianter. I vores kvalitetssortiment finder du blandt andet miljømærket facademaling til beton, puds og eternit, grundingsolie til ikke-imprægneret træ og billig træbeskyttelse til alle typer udvendigt træværk.

Vi forhandler udendørs maling fra markedets bedste malingproducenter såsom Beck & Jørgensen, der har en stærk miljøprofil, den internationale farveekspert Caparol og Larco, der er anerkendt verden over for sine innovative malerprodukter.

Hos os kan du stort set finde alle de malerprodukter, som du har behov for, til dit næste udendørs malerprojekt. Hvad enten du mangler maling, træbeskyttelse eller grunder, kan du finde det her på siden. Resultatet bliver en flot udendørs overflade, hvor malingen effektivt beskytter træet mod solens skadelige ultraviolette stråler, kraftige nedbørsmængder samt råd og svamp, så den forbliver pæn i længere tid.

På Malerlager.dk har vi altid gode tilbud på udendørs maling i god kvalitet og solid træbeskyttelse til alle dine gør-det-selv-projekter. Vi matcher tilmed den laveste onlinepris, så du altid er garanteret de bedste og billigste priser på udendørsmaling. 


Kundernes foretrukne

  • Ønsker du Vandbaseret eller Oliebaseret ?

Viser 1 til 2 af 2 (1 sider)

Hvor meget maling skal jeg bruge?

Klik her og beregn den forventede mængde maling her

Bestil inden kl. 13.30 og få leveret næste hverdag eller afhent i butikken i Aarhus i dag

Billig udendørs maling til alle dine gør-det-selv-projekter

I det danske klima skal udendørs træværk beskyttes med en god overfladebehandling, hvis det skal kunne modstå vind- og vejrpåvirkninger uden at tage skade. Hos Malerlager.dk tilbyder vi træbeskyttelse velegnet til vinduer, døre, hegn, carporte og større træværk m.m., der stabiliserer træet og gør det modstandsdygtigt samt både bekæmper svamp og blåsplint.

Overfladebehandling med heldækkende maling har den unikke fordel, at du ikke behøver at skulle vedligeholde træværket så ofte. Afhængig af, hvor udsat træværket er, skal du regne med at male træet én gang årligt. Halvdækkende træbeskyttelse kræver en oftere vedligeholdelse end fuldt dækkende maling. Dybdevirkende transparent træbeskyttelse baseret på alkydolie skaber en vandafvisende overflade og er fremragende til at bibeholde træets naturlige strukturer for et mere rustikt udseende.

Har du brug for spartelmasse til træ udendørs for at dække revner og huller, eller mangler du ergonomisk malerværktøj til perfekt påføring af maling, så kan du også finde disse i vores brede udendørs sortiment.

At overfladebehandle udvendigt træværk kræver en vis færdighed. For mange er det derfor ofte noget af en udfordring, hvis det skal gøres ordentligt. På Malerlager.dk kan du altid få gode råd og kyndig vejledning fra professionelle fagfolk, inden du påbegynder dit maleprojekt på ikke-imprægneret træ eller hvis dit nuværende træværk allerede er i gang med at nedbryde.