Træbeskyttelse

Beck & Jørgensen producerer nogle af markedets bedste træbeskyttelser. Det inkluderer b.la. deres velkendte B&J B3 755 heldækkende vandig træbeskyttelse. Det er da heller ikke noget tilfælde at man finder så mange varianter af træbeskyttelse fra Beck & Jørgensen hos os. De leverer nemlig præcist den høje kvalitet, som sikrer et perfekt slutresultat og fås samtidigt til fair priser – i hvert fald så længe at man handler ind her hos os!

Hos Malerlager får du altid den bedste service, professionel rådgivning og selvfølgelig den bedste pris. Vi er leveringsdygtige inden for rigtig mange kategorier af maling, ikke mindst træbeskyttelse, som du finder her på siden. Se nærmere herunder, og find næsten med sikkerhed den type maling der egner sig til dit projekt. Du er naturligvis altid velkommen til at rette henvendelse vedrørende valg af træbeskyttelse.Viser 1 til 10 af 10 (1 sider)

Hvor meget maling skal jeg bruge?

Klik her og beregn den forventede mængde maling her

Bestil inden kl. 13.30 og få leveret næste hverdag eller afhent i butikken i Aarhus i dag

Hvad gør træbeskyttelse?

Træbeskyttelse er en effektiv måde at vedligeholde dit træværk. Der er ingen tvivl om, at det er meget dyrere at udskifte sit træværk fremfor at vedligeholde det og med den helt rette træbeskyttelse vil du have et flot og velplejet træværk i en lang række år. Midlet kan anvendes til alt nyt og gammelt træværk, som f.eks. vinduer, døre, beklædninger, vindskader, hegn, carporte m.v.

Sol, frost, vind, fugt m.v. er desuden nogle af de ting, som kan danne svamp eller blåsplint på dit træværk, hvis ikke du løbende forsøger at holde dit træværk beskyttet.

Undgå at betale for meget for træbeskyttelse

Der er uden tvivl stor forskel på billig træbeskyttelse og når det kommer til at vælge det rigtige produkt, er det vigtigt, at du finder det helt rette. Det skal være en beskyttelse af dit træ, som sikrer holdbarhed i flere år og som sikrer en flot og ensartet overflade. På siden her finder du et bredt udvalg af gode varianter samt det helt rette tilbehør inden for maleudstyr, som er udviklet til alle typer af træværk.

Hvordan bruges træbeskyttelse

Det er ikke nok, blot at udvælge den rette træbeskyttelse. Forarbejdet og påføringen er også vigtige elementer, for at du kan fremskønne de bedste resultater.

Inden du påfører træbeskyttelse anbefaler vi, at overfladen er rengjort grundigt, og dette er uanset om det er husgavlen, eller havemøblerne som skal træbeskyttes. Her anbefaler vi at du benytter Malerlagerets grundrens. Herefter fjernes alle former for begroninger, knaster, gammelt træbeskyttelse, nedbrudte træfibre osv. Hvis du springer over rengøringen, risikerer du at træværket kun holder i kort tid.

Når træværket er rengjort, påføres en base på træværket. Denne del er meget vigtig, da du opnår en bedre fastgørelse af det efterfølgende beskyttelse.

Afslutningsvis påføres træbeskyttelsen, som du har fået anbefalet til dit træværk

OBS: Ovenstående vejledning er kun en generel vejledning. Ønsker du yderligere information anbefaler vi, at du kontakter os på e-mail: [email protected] eller telefonnr.: 70 20 76 29 for en professionel vejledning.