Pensler

Står du og mangler en kvalitetspensel? Så hjælper vi dig! Malerlager.dk har et stort udvalg i originale Spekter- og Guldberg-pensler i høj kvalitet. Det er vigtigt at have pensler af høj kvalitet, da det gør arbejdet med malingen meget nemmere. Dit malerarbejde bliver hurtigere og sviner mindre, hvis du bruger en pensel med et intelligent design og kvalitetsbørster. Der er stor forskel på, om du bruger en dårlig pensel til præcisionsarbejde eller en pensel, der er særligt designet til det, og for at opnå det bedste finish i hjemmet, er det klart anbefalet at man bruger en Spekter- eller Guldberg-pensel til maling af væggene.

 

Spekter

Spekter blev grundlagt i 1924 og har siden stået for salg af pensler, malerruller, børster, koste og alt andet til malearbejdet. Firmaet laver malerværktøj til både professionelle og gør-det-selv-folket, der gør det meget nemmere, hurtigere og flottere at male.
Man kan altid finde de mest innovative og ergonomiske produkter hos Spekter, hvor kvaliteten med sikkerhed er i top. Spekter har et bredt udvalg af værktøj, ikke bare inden for funktion, men også design og anvendelse, og det er derfor nemt at regne med, at de har noget, der passer til en hver maler.
Hos Malerlager sælger vi alle Spekter-produkter. Hvis du ikke kan finde et Spekter-produkt på siden, så ring på 86 16 73 00 eller skriv til kontakt@malerlager.dk - vi kan bestille alle produkter hjem.


  • Hvad skal penslen være velegnet til?
    Mindre pensler er gode til præcisionsarbejde i fx. hjørner.

Viser 1 til 22 af 22 (1 sider)

Hvor meget maling skal jeg bruge?

Klik her og beregn den forventede mængde maling her

Bestil inden kl. 13.30 og få leveret næste hverdag eller afhent i butikken i Aarhus i dag

Køb den helt rigtige pensel her

Det rigtige valg af pensler og ruller er i høj grad med til at skabe det perfekte resultat. Malerlager tilbyder derfor mange forskellige modeller og størrelser fra f.eks. Spekter og Guldberg, så du slipper for at gå på kompromis. Du kan f.eks. få en radiatorpensel/tandbørste på 6 centimeter. Denne pensel er lavet af gedehår og den fikse form gør det muligt at benytte den på smalle områder, som f.eks. en radiator.
I den modsatte ende af spektret har vi en malerrulle lavet af lammeskind, denne er særligt velegnet til maling af ru og ujævne overflader.

Vælg den rigtige pensel

Der findes et stort udvalg af pensler og det kan derfor være svært at finde den rigtige til netop dit malerprojekt. Skal det være et billigt penselsæt til 50 kr. eller en dyr pensel? Det afhænger i høj grad af hvad du skal male.

Billige pensler kan oftest ikke indeholde samme mængder af maling som kvalitetspensler. Andre problemer med de billige pensler er, at penselhårene hurtigt begynder at falde af og at de ofte trækker striber. Skal du blot give træværket en gang træbeskyttelse, vil en billig engangspensel være fin at anvende.

Skal du male større og mere betydningsfulde områder som f.eks. et møbel, en dør, vinduer eller lign. anbefaler vi altid en kvalitetspensel. Vælger du en pensel fra eksempelvis Guldberg har du ligeledes en pensel for livet. Selvom engangsbeløbet er større, så husk, at det betaler sig i sidste ende.

Rengøring af pensler

Malerpensler har ofte en tendens til at blive stive, når man genbruger dem. For at undgå dette bør du altid rengøre dine pensler, når du er færdig med at male. Vi anbefaler, at du rengøre dine pensler i lunkent vand og sæbe, indtil der ikke kommer mere maling ud. Det er også vigtigt, at du fjerner evt. tørret maling i bunden med en stiv stålbørste. Afslutningsvis bør penslerne blive dyppet i fast brun sæbe. Brun sæbe afhjælper til, at penslerne ikke tørrer ud.