Indendørs Maling

Maling til hjemmets fire vægge
Hos Malerlager.dk får du både ekspertise, kærlighed til faget og ikke mindst miljømærket kvalitetsmaling til bæredygtige priser på ét og samme sted.
Her finder du indendørsmaling til alle hjemmets flader, bl.a. loftsmaling og vægmaling, samt et væld af relaterede produkter såsom maling til træværk, vådrum og badeværelse, gulvbehandling, grunder og forsegler, spraymaling og meget andet.
Desuden har vi specialvarer som Smart Wall Paint Whiteboard, som gør enhver flade til et whiteboard, og tavle- og magnetmaling, som ligeledes efter påmaling får vægge og flader til at fungere som hhv. tavler eller magnetiske overflader.
Er du på udkig efter et godt tilbud, kan du også spare gode penge her ved at gøre storkøb og bestille større mængder maling hjem til nedsatte priser.


Kundernes foretrukne

  • Hvilken glans ønsker du?
    Højere glans giver slidstyrke og mere blankhed.

Viser 1 til 3 af 3 (1 sider)

Hvor meget maling skal jeg bruge?

Klik her og beregn den forventede mængde maling her

Bestil inden kl. 13.30 og få leveret næste hverdag eller afhent i butikken i Aarhus i dag

Miljømærket fra Beck & Jørgensen
Hos Malerlager.dk kommer mange af vores produkter og al indendørs maling til loft og vægge fra producenterne Beck & Jørgensen, hvor kvaliteten er i top og miljøet i fokus. Således er al maling fra Beck & Jørgensen produceret med minimal miljøbelastning.
Beck & Jørgensen har siden 1892 været garant for maling af øverste skuffe til såvel professionelle malere og danske gør-det-selv folk. Om det er vægge, loft, gulv, træværk, udendørs facader eller andet, har Beck & Jørgensen et produkt, der dækker dit behov.
Faktisk gør Beck & Jørgensen sig også i vægrens, spartelmasse, vægbeklædning, lak, m.m., så uanset opgaven, kan du købe garanteret kvalitet. Hos os kan du dog også få produkter fra mærker som Junckers og Trip Trap, som hhv. gør sig i lak og olier, natursæbe og bivoks.
Hos malerlager.dk har vi alt, du skal bruge til at male, rengøre eller behandle alt indenfor hjemmets fire vægge. Mangler du råd og vejledning, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice over telefon eller mail – vi sidder klar til at hjælpe.