Spartelmasse

Står du og mangler spartelmasse til et stort såvel som lille projekt? Så kontakt os, da vi hos Malerlager altid står klar med professionelle råd og vejledning, så du kommer allerbedst i gang med projektet.
Hos os forhandler vi kun den bedste spartelmasse fra Beck & Jørgensen.

B&J sandspartelmasse 718 medium er malerens foretrukne, da den er uovertruffen i kvalitet, og denne spartelmasse kan derfor varmt anbefales.


  • Hvilken type spartelmasse skal du bruge?

Viser 1 til 29 af 29 (1 sider)

Hvor meget maling skal jeg bruge?

Klik her og beregn den forventede mængde maling her

Bestil inden kl. 13.30 og få leveret næste hverdag eller afhent i butikken i Aarhus i dag

Før du skal i gang med at male vægge, er det altid at anbefale, at du inden malerarbejdet spartler væggene. Ujævnheder kan give et ærgerligt resultat. Invester derfor tid i at spartle væggen op, så du er sikker på, at du slipper for ujævnheder og revner. Hos Malerlager sælger vi de bedste spartelmasser fra Beck & Jørgensen. Vær dog opmærksom på at bruge forskellige spartelmasser alt efter, om det er til udendørs eller indendørs brug.

Der findes spartlemasse til ethvert formål. Om det er vådrum, udendørs eller indendørs, så er der en spartelmasse til lige netop dit projekt. Vær sikker på, du vælger den rigtige form for spartelmasse, så du undgår ujævnheder og revner i det færdige resultat. Hos Malerlager har vi også et stort udvalg af værktøjer og redskaber, du skal bruge, når du spartler. Se udvalget af spartelredskaber og værktøj her.

Såfremt du skal bruge mere vejledning eller sparring, er du altid velkommen til at kontakte os via telefon eller e-mail. Ellers er du velkommen til at kigge ned i vores butik på Katrinebjergvej i Århus N. Vi står altid klar til at hjælpe dig.