Gulvmaling

I denne kategori finder du maling der passer til dit gulv. Vi sælger almindelig gulvmaling, men har også det populære epoxy gulvmaling som er blevet utroligt populært.
Vi sælger også Junckers produkter i denne kategori. Viser 1 til 11 af 11 (1 sider)

Hvor meget maling skal jeg bruge?

Klik her og beregn den forventede mængde maling her

Bestil inden kl. 13.30 og få leveret næste hverdag eller afhent i butikken i Aarhus i dag

Hvilken gulvmaling skal man bruge? 

Hvilken gulvmaling du skal bruge til dine gulve afhænger meget af formålet. 2 kombineret epoxy gulvmaling har vundet rigtig meget popularitet på det seneste. Epoxy gulvmalingen er et produkt, der kan tåle en hel del slitage. Mange bruger epoxy gulvmaling i deres hjem, men hvis man blot skal male sine gulve inde i hjemmet, er Beck og Jørgensen 284 PU gulvmaling et ganske fornuftigt produkt at benytte. 
Beck og Jørgensen 284 PU gulvmaling, er en slidstærk vandbaseret polyurethan/acryl gulvmaling. Denne gulvmaling kan sagtens anvendes indendørs til gulve med mellem belastning, som boliger, kontorer og andre områder, hvor der ønskes slidstyrke og nem genbehandling. 284 PU Gulvmaling kan benyttes på stabilt træ og betongulve. 

 

Hvad er fordelen ved Epoxy gulvmaling?

Når B&J gulvmaling nu er et ganske fortrinligt produkt til at male sine gulve i lejligheden eller i sit huset, hvornår er det så nødvendigt at benytte epoxy maling? Epoxy gulvmaling kan være en fordel i garagen eller skuret, hvor der er risiko for større slitage end inde i de beboelige rum. Epoxy gulvmaling kan også i nogle tilfælde være at foretrække, hvis man eksempelvis har større husdyr der gør slitagen på gulvet større.