Avis

Kom godt i gang!

Kom godt i gang!

Find dit favoritmærke lige her

Find dit favoritmærke lige her

Malerlager.dk
Stort udvalg i billig maling til tilbudspriser

Hos Malerlager.dk sælger vi gennemtestet dansk kvalitetsmaling fra Beck & Jørgensen. Beck og Jørgensen er en moderne danskejet virksomhed med fokus på miljørigtig og billig maling til fornuftige priser. Alle vores indendørs malinger til vægge og træværk er mærket med Blomsten.

Malerlager.dk har eksisteret siden 2006 og tilbyder i dag et bredt udvalg af plastmaling til vægge, vandig akrylmaling til badeværelser, facademaling, maling til træværk og meget, meget mere. Udover miljømærket maling leverer vi også alt indenfor malertilbehør som pensler, sandpapir, malerruller, sikkerhedsudstyr, spartelmasse m.v.. Der er altså en god chance for at finde lige det, du søger.

Hos Malerlager.dk har vi et stort ønske om, at du som kunde, får den bedste oplevelse, når du handler maling online. Har du et større maleprojekt, sammensætter vi gerne et godt tilbud på maling, som matcher dine behov og ønsker. Endvidere kan vi tilbyde fri levering i hele Danmark fra dag til dag ved køb over kr. 499,00. Desuden har vi gratis farvekort, med et bredt udvalg af alle de populære farver.

Gratis farvekort
Bestil et gratis farvekort i dag, og få det med posten i morgen. Vi har 3 forskellige farvekort, med de mest populære og trendy farver. 

Hvilken glans skal jeg bruge?
Det kan nogen gange være svært at finde ud af, hvilken glans maling man skal bruge. Det forsøger vi her med en letlæselig guide...

Kom godt i gang
Gode råd og vejledninger i, hvordan dit nye male- projekt gribes bedst an - Vi hjælper dig fra indkøb, til det færdige projekt...

Beck & Jørgensen
Når du handler hos os, får du, professionel kvalitet fra Beck & Jørgensen, en danskejet virksomhed siden starten i 1892.

Fordele hos Malerlager.dk

kvalitet til den rigtige pris

 Billig maling til super konkurrencedygtige priser
 Dag til dag levering i hele Danmark
 Gratis levering ved køb over kr. 499,00
 Gennemtestet dansk kvalitetsmaling fra Beck & Jørgensen
 Gratis farvekort HER

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

 Malerlager er e-mærket, det sikrer bl.a at: