Blog

Godt i gang med dit projekt

Skal du igang med et nyt og spændende projekt? - Så lad os hjælpe dig på vej, med gode råd og en vejledning der er til at forstå. Du kan altid ringe til vores kunderådgivere helt gratis for gode råd eller spørgsmål: 86167300

Sådan bruger du udendørs træbeskyttelse
Læs vores guide til hvordan du behandler dit træværk med træbeskyttelse Træbeskyttelse giver din træværk de allerbedste vilkår for et langt og holdbart liv. Men hvornår skal træværket behandles og hvilken træbeskyttelse skal du bruge? Læs denne guide, hvor vi beskriver hvordan, hvorfor og med hvilke produkter, du bør behandle dit træværk. Træ er et naturligt materiale, som under de rigtige forhold holder sig fantastisk smukt i mange år. Det er ekstra vigtigt at beskytte din udend&oslas..
Sådan maler du din radiator
Guide til hvordan du maler gamle og nye radiatorer Hvordan maler man gamle eller nye radiatorer? Er du i gang med et projekt som omfatter at male radiatorer, så læs med i denne guide. Hos Malerlager har vi stor erfaring med maling af de fleste overflader - heriblandt både gamle og nye radiatorer. Flotte og nymalede radiatorer har stort betydning for udtrykket i dine rum. Først og fremmest er det vigtigt, at den maling du anvender er udviklet specielt til radiatorer eller metal. Når du anvender en radiatormaling eller en maling til metal, får du en flot ens..
Forarbejde og maling af gamle døre
Giv dine gamle døre nyt liv med maling Man starter med at sætte Afdækningstape 25 mm x 50 m på beslag, om håndtag og om nøglehul eller afmontere dem. Derefter dækker man gulvet ved den dør, man har valgt at male, med Afdækningspap 135 gr 1 x 30 m, som fastgøres i kanterne med Afdækningstape 50 mm x 50 m. Døren slibes derefter med Sandpapir k 120. 5 m x 100 mm (120 er antal korn pr. cm2). Så støves døren af for slibestøv med en Støvekost X-tra. Derefter vaskes ..
Forarbejde og maling af før-malede fodlister/dørkarme mm.
Sådan gør du dine fodlister, paneler og karme smukke igen Man starter med at dække underlaget med Afdækningspap 135 gr 1 x 30 m, som fastgøres i kanterne med Afdækningstape 50 mm x 50 m. Derefter tjekkes fodlisterne/dørkarmene for huller og revner, som fyldes med Letvægtsfiller 1-2 gange, så det bliver helt glat, som kan påføres med Japanspartler 3 stk. 5-8-10 cm. Træet slibes derefter med Sandpapir slib k 120. 5 m x 93 mm (120 er antal korn pr. cm2). Så rengøres vinduet med Grundrengø..
Hvad betyder Glans?
Glans fortæller, hvor mange procent lak, der er i en vægmaling, loftmaling el. lak. Det vil sige, at en glans 5 vægmaling, er der 5 % lak i, og den er derfor det man kalder mat. Jo højere man kommer op i glans, jo mere blanke bliver væggene, og jo mere kan de tåle at man tørrer af på dem, og de kan derfor også tåle mere slid.En glans 5, er helt mat, og vil blive blank, hvis man gnider sin finger hen ad væggen. Ved kraftig/længerevarende gnidning, vil den også blive gullig. Man bør derfor vælge en..
Gamle vægge - Gamle vægge, som skal beklædes med væv/filt
Gamle vægge, som skal beklædes med væv/filt Efter at væggene er renset af for eventuelt gammelt tapet m.m., dækker man gulvet med Afdækningspap 135 gr 1 x 30 m, som fastgøres i kanterne med Afdækningstape 50 mm x 50 m. Derefter sætter man Maleremse selvklæb 50 x 90 mm i alle samlinger, vandret og lodret, medmindre der ikke er maleremser i samlingerne på forhånd. Så påføres en gang Becker filler, der er velegnet til store og små huller. Det er et pulver, der skal blandes med vand og røre..
Gamle Vægge - Gamle vægge, som skal beklædes med tapet
Gamle vægge, som skal beklædes med tapet Efter at væggene er renset af for eventuelt gammelt tapet m.m., dækker man gulvet med Afdækningspap 135 gr 1 x 30 m, som fastgøres i kanterne med Afdækningstape 50 mm x 50 m. Derefter sætter man Maleremse selvklæb 50 x 90 mm i alle samlinger, vandret og lodret, medmindre der ikke er maleremser i samlingerne på forhånd. Så påføres en gang Becker filler, der er velegnet til store og små huller. Det er et pulver, der skal blandes med vand og røres rundt, ..
Gamle Vægge - Forarbejde på gamle vægge, der er afrensede
Forarbejde på gamle vægge, der er afrensede Man starter med at dække gulvet med Afdækningspap 135 gr 1 x 30 m, som fastgøres i kanterne med Afdækningstape 50 mm x 50 m. Efter at væggene er afrensede, tjekker man væggene efter for eventuelle søm, skruer og rawplugs. Derefter tjekker man væggene efter for store og små huller, som man fylder med Becker filler, som er pulver, der skal blandes med vand og røres rundt, til det er en masse. Man kan regulere tykkelsen af massen ved at tilsætte meget eller lidt pulver. ..
Gamle Vægge - Afrensning af gamle vægge
Afrensning af gamle vægge Der er en mulighed, hvor man kan ridse væggene over med en maskine, der kaldes Papertiger. Den består af tre hjul med pigge på, som sørger for, at man laver et lille hul ind igennem det første lag maling. Derefter blandes Tapetopbløder med vand i en spand, hvorefter det smøres på væggene med en Halvanstryger grå 120 x 40 mm til loft/vægge op til 2-3 gange, hvorefter det skal stå og trække. Derefter bruges en Sandspartel 15 cm til at skrabe det løse tapet af væggene...
Nye Vægge - Vægge med nyt væv/filt som skal males
Vægge med nyt opsat væv/filt, som skal males – i entré Man starter med at dække gulvet med Afdækningspap 135 gr 1 x 30 m, som fastgøres i kanterne med Afdækningstape 50 mm x 50 m. Derefter giver man det en gang filt og vævfylder gl 7, som man påfører med en Valse pronel stick 18 cm + Skaft 18 cm stick og et forlængerskaft 1 m + rullespand, da det letter ens arbejde og skåner ryggen. I hjørnerne påføres det med en Oval pensel 35 mm, en stikpensel med knæk 35mm og en Valse girpaint 10 cm ..
Viser 1 til 10 af 19 (2 sider)